FAB Living by Una – „BFW Choice SS 2018“

Sinoć je u prijatnom  ambijentu FAB Living by Una održano jedinstveno modno druženje u okviru ART programa 43. Belgrade Fashion Week-a, pod nazivom „BFW Choice SS 2018“. Uz penušavo vino i laganu muziku svi posetioci su imali priliku da premijerno dotaknu, odaberu, isprobaju i kupe komade iz kolekcija domaćih autora koje su uprvo prikazane na revijama BFW.

“Fab living by Una” je specifičan concept prodajnog prostora. Kreativni direktor i vlasnica ovog specifičnog mesta u Beogradu je Una Nikolić, nesvakidašnja dama, koja je karijeru gradila na 3 kontinenta, učestvovala u radu brojnih velikih medija, ali oduvek gajila posebnu strast prema umetnosti i uređenju prostora. Ovaj prostor bio je domaćin projektu BFW Choice koji predstavlja novi koncept prodaje baziran na ideji o održivosti razvoja domaće autorske mode. Cilj projekta koji je započet na prethodnoj Nedelji mode jeste predstavljanje modela najaktivnijih domaćih dizajnera kroz različite Pop Up postavke.

Prodajni prostor “Fab living by Una” odiše mirisima Afrike, ritmovima Ibice i urbanim vajbom metropola, stvoren je za ljude koji vole da putuju, otvoreni su za različite uticaje i ne boje se iznenađenja.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.