Ekskluzivno nova modna kolekcija Marburi

Ekskluzivno nova modna kolekcija Marburi

Dolazak novog proljeća ove godine donijelo je inspiracije za novu modnu kolekciju. Priroda je izvukla svoje najljepše boje, pa je i kolekcija slijedila isto.
Dođe li vrijeme opuštanja ili večernjeg izlaska, svaka žena će pronaći svoj model da izgleda nenadmašno šarmantno i zadovoljno.

Naizgled dnevna haljina odabirom nezaobilaznih potpetica pretvara opuštenu verziju u svečanu ili večernju varijantu i time se pokazuje fleksibilnost kolekcije kao i pomno odabrana kombinacija tkanina i suvremenih krojeva koja haljinu čini odvažnom, posebnom i punom pozitivnog duha.

Marburi
Iva Perko i Mia Rkman za Marburi Design / Foto: Emanuell Manchy

Izdvaja se bogat kolorit, razigrani krojevi i savršeno uklopljene kombinacije boja koje ističu i potiču unutarnju ženstvenost.
Odvažni nabori prožimaju se cijelom kolekcijom i daju notu mekoće poletnosti, romantičnosti, a istovremeno se provlači doza snažne i odvažne žene. Očaravajući pejzaž samoborskih ulica i parkova stvara magičnu sinergiju koja daje privid jedinstvene Marburi modne priče.

Svaki odjevni predmet je mojih ruku djelo od skice – ideje pa do realizacije,modele  predstavljem  pod imenom svog brenda Marburi.

Facebook profil: Marburi Design

Instagram profile: marburi

Modeli su: Iva Perko i Mia Rkman

Fotografiju potpisuje: Emanuell Manchy

MUA: Saša Knežević