Connect
To Top

Ekskluzivno nova modna kolekcija Marburi

Ekskluzivno nova modna kolekcija Marburi

Dolazak novog proljeća ove godine donijelo je inspiracije za novu modnu kolekciju. Priroda je izvukla svoje najljepše boje, pa je i kolekcija slijedila isto.
Dođe li vrijeme opuštanja ili večernjeg izlaska, svaka žena će pronaći svoj model da izgleda nenadmašno šarmantno i zadovoljno.

Naizgled dnevna haljina odabirom nezaobilaznih potpetica pretvara opuštenu verziju u svečanu ili večernju varijantu i time se pokazuje fleksibilnost kolekcije kao i pomno odabrana kombinacija tkanina i suvremenih krojeva koja haljinu čini odvažnom, posebnom i punom pozitivnog duha.

Marburi

Iva Perko i Mia Rkman za Marburi Design / Foto: Emanuell Manchy

Izdvaja se bogat kolorit, razigrani krojevi i savršeno uklopljene kombinacije boja koje ističu i potiču unutarnju ženstvenost.
Odvažni nabori prožimaju se cijelom kolekcijom i daju notu mekoće poletnosti, romantičnosti, a istovremeno se provlači doza snažne i odvažne žene. Očaravajući pejzaž samoborskih ulica i parkova stvara magičnu sinergiju koja daje privid jedinstvene Marburi modne priče.

Svaki odjevni predmet je mojih ruku djelo od skice – ideje pa do realizacije,modele  predstavljem  pod imenom svog brenda Marburi.

Facebook profil: Marburi Design

Instagram profile: marburi

Modeli su: Iva Perko i Mia Rkman

Fotografiju potpisuje: Emanuell Manchy

MUA: Saša Knežević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FASHION42

more posts
%d bloggers like this: