Djordje Bukvić & MILANO FASHION WEEK

Naš poznati fotograf, Djordje Bukvić, a od nedavno i svetski poznat vodi nas na Milano Fashion Week i ekskluzivno nam otkriva šta se sve tamo dešavalo na jednoj od najprestižnijih nedelja moda u svetu.
Top Model Helen Babić / Milano
 FM42: Šta reći o Milano Fashion Week-u?
Ovogodišnji Milano Fashion Week protekao je kao maraton, radno, jurnjava za taksijem, za savršenim kadrom, outfitom ili jačim espressom. Izuzetno sam sretan što vidim toliko naših, prepoznatljivih lica sa Balkana na svetskoj pisti. Imao sam tu čast da saradjujem sa Marianom Di Vaiom, poznatim italijanskim modelom, vlasnikom brendova MDV STYLE i NOHOW, pevačem, kao i da prisustvujem otvaranju njegovog novog koncept store-a. Pored snimanja, bila je to savršena prilika da razmenimo utiske o ovogodišnjoj nedelji mode i uradimo intervju za Wall Street International, čiji sam saradnik već par meseci.
FM42: Šta je na vas ostavilo veliki utisak na MILANO FASHION WEEK-u?
Veliki utisak na mene ostavila je revija u Palazzo Turati, poznatoj italijanskog dizajnera MARIO DICE, koji je u gotičkom stilu predstavio najnovije trendove, uz savršenu background muziku. Partyjalo se u Armani klubu, kao i na krovu LAGARE Hotela gde smo uz divan glas poznatog pevača Michel Bravi-a uživali u zabavi koju je priredio Daniel Wellington. Za moju prijateljicu i saradnicu, Milicu Tričković koja je takodje imala i svoju reviju ispred Duoma, snimio sam modnu kampanju koju vam exkluzivno predstavljam. U kampanji su top modeli Helen Babić, Andrea Marović, Emma Sengstock iz Australije i Hanna iz Kalifornije, dok je za make up bila zadužena talentovana Vida Todorović. Antonio Riva u saradnji sa brendom nakita DAMIANI pripremio je sjajnu pret a couture prezentaciju nove kolekcije u bašti svoje vile u Milanu, gde smo uzivali u macaroonsima i šampanjcu. U Milanu se uvek osećam kao kod kuće, a kada je Fashion Week u pitanju, tada je adrenalin poseban.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.