DIESEL VAM POMAŽE DA ZABELEŽITE SVE ŠTO NISTE URADILI U 2020. GODINI

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Inspirisana idejom da farmerke imaju “pamćenje”, jesenja kampanja italijanskog brenda DIESEL slavi denim kao svojevrsni nosivi zapis svega što ste u njima doživeli. Tragovi hemijske olovke na džepu? Škrabotine za vreme dugog leta na udaljenu destinaciju. Iscepani rub farmerki? Od ludog noćnog izlaska u Berlinu.


U godini koja će definisati našu generaciju, DIESEL poziva ljude širom sveta da slave uspomene umesto planova koji su stavljeni na čekanje. Za sva putovanja, događaje, žurke, planove i još mnogo toga što se nije dogodilo u 2020. godini, pronalazimo mogućnost da ispričamo neočekivane priče koje su proizašle iz toga.
Na sajtu www.diesel.com i u odabranim prodavnicama širom sveta, kupci mogu da personalizuju kožne etikete na farmerkama onim što nisu mogli da urade ove godine. Rođendanska žurka koja je otkazana? Proslavite je. Putovanje na surf destinaciju koje je odloženo? Stvorite uspomenu onoga što je moglo da se desi i koristite je kao inspiraciju za budući datum, uvek uz vaš omiljeni, nezaboravni džins.


Kampanja prati priče različitih talenata i influensera, kao što su skejter i maneken Evan Mock koji je, iako živi u Njujorku, odlučio da provede izolaciju na španskom ostrvu Majorka, povezujući se ponovo sa prirodom. Julia Fox, američko-italijanska glumica neočekivano je pronašla ljubav tokom karantina, a Donte Colley postao je aktivniji u borbi za ono što je ispravno.


I tu se ne zaustavlja: DIESEL je uspostavio saradnju sa različitim otkazanim događajima, kao što je UNTOLD, jedan od najčuvenijih muzičkih festivala na svetu, kako bi kreirao limitiranu seriju farmerki pod nazivom “2020 Fallen Edition”. UNTOLD u “normalnoj” godini poseti više od 350.000 fanova širom sveta, koji će učestvovati u ovogodišnjem izdanju festivala u svojoj mašti – u personalizovanim Diesel farmerkama.
Odabrani modeli iz jesenje kolekcije dostupni su u prodavnicama DIESEL u šoping centrima Ušće u Beogradu i Promenada u Novom Sadu, kao i multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.com.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara