Dejan Gvozden i MENART u novom zajedničkom projektu!

Solo album frontmena beogradskog benda Kristali izaći će sredinom naredne godine. Uskoro, nova verzija pvog singla “Svedok jutra”! 

Frontmen jedne od najvećih pop grupa kod nas, na početku, želi da razjasni da Kristali i dalje postoje i rade, ali je zbog situacije sa pandemijom i svojom ranijom odlukom da se iz metropole preseli u manji grad, odlučio da se pozabavi svojim autorskim pesmama koje reflektuju njegov sadašnji život, misli i osećanja.

Radujem se prvom solo albumu. Osećam da sam sazreo i kao čovek i kao muzičar i želim da se izrazim na način na koji to do sada nisam radio. Jedva čekam da svojoj publici predstavim nove, autorske pesme ali pre svega želim da svi budemo zdravo, da što pre prođe pandemija, da bi smo se gledali i slušali uživo”, izjavio je Dejan Gvozden.

. Nezvanična premijera pesme “Svedok jutra” dogodila se na nedavno održanoj nedelji mode, 47. Perwoll Fashion Week Digital u Beogradu za reviju modnog brenda Sisters Code Atelier.

U saradnji sa kućom Menart, Dejan Gvozden će nam uskoro predstaviti novu verziju prvog singla “Svedok jutra”. Do kraja ove godine očekujemo još jednu, novu pesmu sa budućeg solo albuma.

https://youtu.be/GsOzNlcRSDg

FOTO: Antonio Ahel

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.