Connect
To Top

Dani Eucerina – pravo vreme za pravu kupovinu!

Tokom Dana Eucerina, sve preparate koji su vam potrebni za ličnu higijenu  i negu vaše porodice,  možete nabaviti po cenama nižim 20%!

Da li ste se ikada zapitali koliko preparata za higijenu i negu koristite dnevno?
O tome najbolje svedoči polica u vašem kupatilu.
Dobra nega kože lica uključuje tri osnovna koraka – čišćenje, toniranje i negu. Za to vam je, najčešće, potrebno isto toliko preparata.
Briga o telu, takođe, zahteva najmanje tri preparata: sredstvo za kupanje, losion za negu tela i dezodorans.
U toku dana potrebno vam je sigurno još nekoliko – sapun i krema za ruke, a možda i stopala, šampon i regenerator, gel za intimnu higijenu, balsam za usne…
Broj bočica i kutijica dodatno se umnožava ukoliko imate višečlanu porodicu.
Pored toga, na upotrebu sve većeg broja preparata utiče i aktuelna situacija tokom koje mnogo više pažnje posvećujemo higijeni, što povlači i dodatne potrebe nege.
Šta možete da uradite da umanjite izdvajanja za ove potrebe, a istovremeno sebi i svojim bližnjima priuštite sve što je potrebno?
• Koristite multifunkcionalne preparate poput Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] Micelarne pene, prve micelarne pena za čišćenje lica koja u jednom koraku kombinuje izrazito blage komponente za čišćenje i hijaluronsku kiselinu za dodatnu hidrataciju kože. Ovaj preparat uklanja sve nečistoće, šminku i višak sebuma i nežno ali temeljno, čisti kožu bez isušivanja. Time zamenjuje tri preparata – sredstvo za skidanje šminke, gel za umivanje i tonik.

• Izaberite preparate koji zadovoljavaju potrebe cele porodice poput preparata iz Eucerin® pH5 linije, koja nudi univerzalno rešenje za blago ali temeljno čišćenje i kompletnu negu kože cele porodice: ulje i soft shower, losion za negu tela, kremu za lice i ruke, sapun… Aktivni sastojci poput dekspantenola, glicerina i pH5 citratnog pufera mogu smanjiti posledice isušivanja kože, a preparati iz Eucerin® pH5 linije sadrže upravo ove sastojke.

• Pratite specijalne ponude poput Dana Eucerina, tokom kojih Eucerin® preparate, možete nabaviti po cenama nižim 20%! Dani Eucerina na pragu ove jeseni, kada će vašoj polici u kupatilu sasvim sigurno trebati dopuna, održavaju se od 15. do 19.septembra u Eucerin® partner apotekama. Popust ne važi za preparate koji su već na popustu i za specijalna pakovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Beauty42

more posts