CAMPER: Brend s karakterom predstavlja novu kolekciju za jesen/zimu 2020.

Reč “ležerno“ oduvek je imala posebno značenje za španski brend CAMPER. Stvarajući opuštene, versatilne stilove koji brišu granice između sportskog i klasičnog, svaki model ističe lepotu dizajna i siluete, ostajući pritom veran prepoznatljivom duhu brenda.

Kao odgovor na izazovna vremena u kojima se našao ceo svet, jesenja kampanja “Walk, Don’t Run“ odaje počast umerenosti i jednostavnosti ruralnog stila života, te šalje poruku da usporimo životni tempo i koračamo u sopstvenom ritmu. Kampanja je predstavljena u magazinu The Walking Society, virtuelnoj zajednici koja podstiče maštu i energiju donoseći pozitivne ideje, kao i korisna rešenja za bolji svet.

Brend za ovu jesen predlaže model Brutus, večni CAMPER klasik, u crnoj i braon boji, Twins cipele namenjene odvažnim pojedincima zbog njihove neusklađenosti i maštovitosti, model iz linije Pix obogaćen punom kožom i laganim sportskim đonom, te CRCLR patike inspirisane gumama za bicikle koje predstavljaju CAMPEROVU futurističku viziju i njihov najnapredniji stil do sada.

Sezonski favorit su i Ground gležanjače koje pružaju vrhunsku udobnost i izdržljivost zahvaljujući mekom gumenom đonu zasnovanom na MICHELIN tehnologiji, šavovima od 360° i vrhunskoj koži koja je sertifikovana od strane Leather Working grupe.

Odabrane modele iz najnovije kolekcije možete pronaći u prodavnici CAMPER u šoping centru Galerija Belgrade, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na online shopu fashionandfriends.com.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.