U četvrtom po redu Maxi Fit Xbody fitnes studiju na Banovom brdu predstavljena je poslednja reč tehnologije kada je vežbanje u pitanju.

Ovim povodom na adresi Maxi Fita u ulici Đorđa Ognjanovića 22 okupio se veliki broj poznatih ličnosti iz javnog života naše zemlje kako bi prvi isprobali ovaj dinamičan i učinkovit trening.XBody je trenutno jedan od najkvalitetnijih i najnagrađivanijih uređaja za elektro-mišićnu stimulaciju na tržištu.

” Prvi smo u regionu uveli bežično treniranje u specijalno izrađenim odelima . Redovno od proizvođača svetskog renomea nabavljamo najnovije modele XBody uređaja i nadogradnje softvera koji je pored naših vrhunskih personalnih trenera zaslužan za zavidne rezultate MaxiFit fitnes porodice .” izjavio je Paul Hodis vlasnik MaxiFit-a.

Prisutne dame Ana Kokić i Tijana Dapčević istakle su da im ovaj vid vežbanja izuzetno prija s obzirom na to da trening traje čitavih pola sata a da su rezultati vidljivi posle mesec dana vrednog vežbanja.

Voditeljka Adriana Čortan pridružila se grupnom treningu i pokazala zavidan nivo kondicije.Manekenka Tamara Paunović i pevač Igor Simić i youtuberka Anna Lazarević pažljivo su saslušali savete trenera koji su im do tančina objasnili princip treniranja koji je pogodan za ljude na svim nivoima kondicije i u svim godinama.

Nakon fitnesa zvanice su se opustile u sveže ceđenim sokovima i ukusim, zdravim kanapeima.