Brus Vilis uči Majka Tajsona da se bije

Brus Vilis uči Majka Tajsona da se bije

Na filmu, naravno! Ukoliko ste ikada zamišljali kako bi eventualno izgledao susret čuvenog akcionog heroja i slavnog boksera, moramo doduše odmah da razočaramo one sa bujnom maštom jer do epskog okršaja u pravom smislu reči neće doći. U skorijoj budućnosti imaćemo priliku da „ovaj par“ vidimo u filmu “Trener” (“Cornerman”) u kome će Brus Vilis glumiti lik legendarnog bokserskog trenera Kusa Damata koji je otkrio Majka Tajsona i od njega stvorio “čeličnog” šampiona. Film će biti rediteljski prvenac glumca Ruperta Frenda, poznatog po ulozi u seriji Domovina (“Homeland”).

Radnja filma odigrava se u Njujorku, osamdesetih godina prošlog veka kada Damato, koji u to vreme trenira velike bokserske šampione otkriva trinaestogodišnjeg Tajsona, sklanja ga sa ulice i preuzima starateljstvo nad njim. Prema rečima reditelja, film je priča o dubokoj ljubavi između dva vrhunska talenta, koji su ujedno dovoljno hrabri da priznaju svoje strahove jedan drugom i podstaknu sebe na ostvarenje izvanrednog uspeha. To je priča o borbi za ono u šta verujete, ali i film koji će gledaoce navesti da preispitaju pojam snage. Kus Damato je bio poznat po izjavama o strahu: „Strah je najveća prepreka učenju. Ali i najbolji prijatelj. Strah je kao vatra. Ako naučiš da ga kontrolišeš, radiće u tvom interesu, u suprotnom uništiće i tebe i sve oko tebe“.

Snimanje filma koje je najavljeno na nedavno održanom Kanskom festivalu očekuje se na jesen a još nije poznato ko će glumiti lik Tajsona. Svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Brus Vilis snaći u ulozi ovog zaista harizmatičnog trenera. Dok film ne ugleda svetlost dana njegovi ljubitelji u Srbiji mogu da ga vide u ulozi u reklamnom spotu energetskog pića HELL ENERGY ili ulozi hirurga Pola Kersija u drami „Poslednja želja“ („Death Wish“), koja je trenutno na bioskopskim repertoarima.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.