#BORNINITALY: PET ITALIJANSKIH LEPOTICA PREDSTAVLJA NOVU LIU JO KAMPANJU

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Nova Liu Jo kampanja za jesen/zimu 2020. nadovezuje se na dvadeset peti rođendan brenda uz hashtag #BornIn1995. Novo poglavlje #BornInItaly posvećeno je lepotama Italije, autentičnosti i korenima ovog svetski poznatog brenda. Protagonistkinje kampanje su pet mladih Italijanki Giulia Maenza, Aurora Talarico, Hoda El Hadef, Greta Ferro i Nabou Thiam, koje simbolišu italijansku lepotu te slave ženstvenost i snagu ličnosti.


U kolekciji za jesen, koja odiše svežinom i sofisticiranošću, basic odevni predmeti kombinuju se sa efektnim ključnim komadima, stvarajući pravi balans između jednostavnosti i elegancije. Dominiraju savršeno krojena odela, denim komadi i maxi haljine od najfinijih materijala, naglašavajući gracioznost žene koja ih nosi. Crni i zagasiti tonovi koji pristaju uz svaki stil, omekšani su nude nijansama te začinjeni vatreno crvenom i plavom bojom.


Cipele, kao ultimativni deo svakog outfita, dolaze u različitim varijantama, od gležnjača ukrašenih metalnim nitnama koje koketiraju s glam rock-om pa sve do elegantnih, jednostavnih čizama nadahnutih sedamdesetima.


Odabrani modeli iz jesenje kolekcije dostupni su u prodavnici Liu Jo u Beogradu – Knez Mihailova 33, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, kao i na online shopu www.fashionandfriends.com

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara