Bili smo na Nivea ljetnom partyju i odlično se proveli!

Ususret sunčanim i toplim danima pred nama, NIVEA je jučer na Rooftopu Lateral bara priredila pravu morsku zabavu. Uz romantične melodije Matije Cveka i sladoledna osvježenja koje je pripremao food bloger Hungry Mile, uzvanici su uživali na suncu i saznali novosti iz NIVEA SUN asortimana koje će njih i njihove najmlađe ovo ljeto štititi od štetnih sunčevih zraka.

Ljeto nam donosi dulje dane i više prilike za provođenje vremena na otvorenom – aktivnost koju naši najmlađi najviše vole. Za njih ne postoje ljepši trenuci u danu od onih koje provedu bezbrižno se igrajući na suncu. No, koliko god roditelji uživali promatrajući svoju djecu u igri na svježem zraku, svjesni su štetnih posljedica UV zraka za njihovu osjetljivu kožu i iz tog razloga često im moraju prekidati zabavu. Sunčeve zrake odgovorne su za opekline na dječjoj koži i dugoročno utječu na njezino starenje. Što djeca provode više vremena na suncu, veći su izgledi da će posljedice toga prije izići na vidjelo. Štoviše, njihova je koža tanja i nema pigmentaciju sve do tinejdžerske dobi što ih čini još osjetljivijima. No, ne smijemo zaboraviti na pozitivne strane sunca.

Njegovo izlaganje pomaže tijelu u proizvodnji vitamina D koji je neophodan za rast kostiju i razvoj djece. Dodatno, njihov zarazan osmijeh možemo također zahvaliti suncu koje potiče proizvodnju endorfina i hormona sreće – serotonina.

Upravo zato su NIVEA SUN proizvodi sve što vam treba kako bi vaše dijete uživalo u svim prednostima boravka na suncu. Dok se dječica igraju u pješčaniku ili prskaju vodom, NIVEA SUN Protect & Care vodootporni dječji losioni će ih zaštititi u svakom trenutku njihove bezbrižne igre. Njegujuća formula s visokim zaštitnim faktorom pruža trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja i smanjuje rizik od alergije na sunce. Za one kojima je potrebna pojačana zaštita od UV zraka, NIVEA donosi SUN Protect & Sensitive proizvode, posebno razvijene za osjetljiviju dječju kožu.

 

NIVEA SUN Protect & Care dječji losioni SPF 30+ i 50+ pružaju trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja kože i smanjuju rizik od alergija na sunce. Njegujuća formula posebno je razvijena za nježnu dječju kožu i sadrži iznimno učinkovitu UVA / UVB zaštitu.

  • Iznimno vodootporan
  • Podržava prirodnu barijeru kože

Za ravnomjerno nanošenje zaštite od sunca koristite vodootporne NIVEA SUN dječje sprejeve za sunčanje u boji SPF30 ili SPF 50+. Osiguravaju trenutačnu i dugotrajnu zaštitu osjetljive dječje kože, a boja emulzije čini nanošenje zabavnim, brzo se povlači i tako osigurava uravnoteženu pokrivenost kože.

  • Štiti od opeklina i trajnih oštećenja
  • Učinkovita UVA/UVB zaštita

NIVEA SUN Protect & Care dječji Trigger sprej s posebnom formulom za osjetljivu dječju kožu pruža trenutačnu zaštitu od sunčevih opeklina i trajnih oštećenja kože te pomaže smanjiti rizik od nastanka alergija na sunce.

  • Brzo se upija
  • Iznimno učinkovita UVA/UVB zaštita
  • Izrazito vodootporan

NIVEA SUN Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+ pruža trenutačnu zaštitu osjetljive dječje kože i smanjuje rizik od pojave alergije na sunce. Dostupan je u praktičnom obliku spreja koje će olakšati nanošenje.

  • Visoka UVA zaštita smanjuje rizik od pojave alergije na sunce
  • Posebno razvijen za osjetljivu dječju kožu

Kako bi nanošenje zaštitnih faktora učinili vašim najmlađima zabavnim tu je NIVEA SUN Protect & Care dječji roll-on SPF 50 sa zelenom i ružičastom teksturom i ambalažom u istoj boji. Praktičan je i omogućuje najmlađima zabavno nanošenje, dok njegova vodootporna formula osigurava pouzdanu zaštitu od sunca.

UV zrake mogu imati vrlo štetne posljedice i za nas pa tako i za naše najmlađe. Zato, izbjegavajte boravak na suncu u podne, obvvezno nosite šešir i koristite NIVEA SUN proizvode kako biste vi i vaši najmlađi bezbrižno uživali na suncu gdje god bili.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.