Connect
To Top

Bezbrižno uživajte u suncu i vanjskim aktivnostima uz Nuxe

NUXE je već više od 25 godina neizostavni francuski kozmetički brend. Kreirao ga je Alize Jabès i kao neodoljiva kombinacija prirode (Nature) i luksuza (Luxury), NUXE je ubrzo postao best-seller kozmetika koju se lako može pronaći u skoro svim francuskim kupaonicama.

Kako bi proslavili slavni pariški Grand Slam, NUXE nastavlja suradnju s Roland-Garrosom već treću godinu zaredom. Kao pravi simboli francuske elegancije, NUXE i Roland-Garros utjelovljuju autentičnost, strast i težnju za izvrsnosti.

Važno upozorenje za sve gledatelje i natjecatelje: zaštita od sunca je obavezna! Čak se i u gradu treba paziti štetnog UVA i UVB zračenja. Sve-u-1 NUXE Sun Topivi sprej za zaštitu od sunca SPF 50 u praktičnoj 150-mililitarskoj bočici na pumpicu, lako se može ubaciti u ručnu torbu ili ruksak kako bi bio uvijek pri ruci. Baš kao kakav lagani veo, njegova topiva i lagano mirisna tekstura pruža koži pravu multifunkcionalnu zaštitu od štetnih zraka uz visoki SPF 50,staničnu zaštitu od prijevremenog starenja te pregrijavanja, dok istovremeno sprječava nastanak tamnih pjega i obilno hidratizira kožu.

NUXE Roland-Garros Topivi sprej za zaštitu od sunca je u potpunosti bez mineralnih ulja, parabena i sastojaka životinjskog porijekla. Poštujući planet i njegov ekosustav, NUXE Sun Topivi sprej je i u potpunosti biorazgradiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Beauty42

more posts