Belgrade Wedding Show obara rekorde i postavlja nove standarde

Ako je suditi po komentarima posetilaca, deveto izdanje Belgrade Wedding Showa koje se 8. i 9.  decembra održalo u hotelu Hilton, proteklo je uspešnije od svih prethodnih. Ako se tome doda i činjenica da je ovo ujedno i najposećeniji događaj upriličen u ovom elitnom hotelu od njegovog otvaranja, onda je jasno da organizator, specijalizovani časopis o venčanjima Reci DA, izlagači i posetioci mogu da budu više nego zadovoljni. Budućim mladnecima i ostalim posetiocima na jednom mestu ponuđen je vrhunski kvalitet svega onoga što ima veze sa venčanjem.

Uz estetiku na najvišem nivou koja je bila imperative za samog organizatora, ali i pedesetak izlagača među kojima su bili modni dizajneri, saloni venčanica, zlatare, poslastičare, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri, cvećare i agencija za planiranje venčanja, predstavljeni su najnoviji wedding trendovi za 2019. godinu. Jedan od najzanimljivijih momenata bio je kada su sajamskim prostorom prošetale muze modnih dizajnera i salona venčanica, poznate dame od kojih su neke već izgovorile sudbonosno da, a druge to tek treba da učine. U najlepšim kreacijama iz sajamske ponude na narednu sezonu, između ostalih prošetale su Tamara Dragić, Marija Egelja, Bobana Živanović, Aleksandra Gvozdić… Tri devojke, među kojima je bila i popularna manekenka Tamara Nikolić premijerno su predstavile ekskluzivne kreacije dizajnerke Tijane Todorović.

O kvalitetu ponude sajma dovoljno govori i činjenica da su među poseticima i gostima bili popularni dizajner Igor Todorović, modna urednica srpskog izdanja uticajnog magazine Elle Ana Ostojić kao i još neki trendseteri i poznavaoci modnih prilika. Organizatori su posebno ponosni na uspeh edukativnih i praktičnih radionica u kojima su posetioci mogli besplatno da dobiju korisne savete i informacije. Edukativna aktivnost Belgrade Wedding Showa I ubuduće će biti uobičajena praksa, a među predavačima na radionicama održanim na 9. izdanju ove manifestavije bili su uvažena doktorka  Yoanna Batsialou, Sandra Drinčić, osnivač Feng Šui institute koji nosi njeno ime, šminkerka i influenserka (@jovanaisabella), popularna stilistkinja Vanja Pantin, omiljeni frizer poznatih dama Stevan Radivojević, uticajna influenserka Tamara Ćosić (@lepasvakidan)

Belgrade Wedding Show zatvoren je u nedelju uveče uz brojne čestitke i komplimente, ali i obećanje organizatora i izlagača da će za naredno, jubilarno izdanje u decembru 2019. godine pripremiti spektakl koji će uspostaviti nove standarde i o kome će se sigurno dugo govoriti.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.