Beauty and Me proslavio 4. rodjendan

Koktel povodom obeležavanja 4. rođendana estetsko-medicinskog centra “Beauty&Me” okupio je poznate dame domaćeg javnog života – Snežanu Savić, Kristinu Radenković, Tijanu Stoisavljević Milu Ćurčić, Marinu Kotevski Dunju Jovanić, Tamaru Paunović i Enu Jović. Ovu priliku iskoristile su da se upoznaju sa širokom ponudom ovog renomiranog centra za lepotu, ali i da na licu mesta isprobaju svetski popularne tretmane.

Kristina Radenković posebnu pažnju je posvetila tretmanu “Med Contour Multipower”, proceduri broj jedan kad je u pitanju uklanjanje celulita, zatezanje opuštene kože i skidanje masnih naslaga, kako u svetu, tako i kod nas. Ovaj tretman svoju popularnost duguje činjenici da je jedini svoje vrste potpuno bezbolan, ali i da su rezultati “munjeviti” – već nakon prve procedure obim se smanjuje, u proseku, za oko 2.5 cm. Tretman je dobio odobrenje od strane FDA, a ističe se po tome što ne zahteva nikakve posebne pripreme, prijatan je poput masaže, a klijentkinje se odmah vraćaju svakodnevnim obavezama, bez ikakvih neželjenih efekata.

U nastavku obilaska centra “Beauty&Me” Tamara Paunović zainteresovala se za jedinstvenu proceduru GP Fast bezbolne epilacije, namenjene svim tipovima kože, primenljive i na svetlim i na tamnim dlakama. Nju je posebno obradovao podatak da se ova metoda epilacije može primenjivati tokom cele godine, ali i da je – potpuno bezbolna.

Ipak, “zvezda” ovog događaja bio je novi aparat koji je centar “Beauty&Me” upravo ovom prilikom po prvi put prezentovao – “Hydrafacial”, apsolutni novitet u nezi kože lica. Reč je o najnovijoj, potpuno neinvazivnoj proceduri regeneracije i podmlađivanja kože čiji je cilj podizanje njenog opšteg kvaliteta. Diva domaćeg glumišta Snežana Savić isprobala je “Hydrafacial” tretman na opšte oduševljenje okupljenih dama, sa zadovoljstvom primetivši da su efekti zaista vidljivi već nakon prve procedure.

 

Za više informacija o centru “Beauty&Me” posetite naš sajt www.beautyandme.rs, gde su dostupni svi detalji o svakom od tretmana, kao i našu https://www.facebook.com/BeautyandMeBeograd/  i Instagram stranicuhttps://www.instagram.com/beautyandmebeograd/?hl=en. Takođe, možete nas pozvati i zakazati svoj termin potpuno besplatnih konsultacija na sledeće brojeve telefona: 011/40 63 447; 069/355 355 5

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts