Aristokrata medju dizajnerima

Aristokrata među dizajnerima!

Mladi dizajner IGOR JAGYCH prikazao je svoju prvu kolekciju za jesen-zimu pod nazivom “Blue blood” u okviru modne manifestacije BAFE i svojim nastupom izazvao opštu euforiju.
Inspiracija za kolekciju nastala je u njegovim aristokratskim korenima. “U mojoj porodici svi su veliki ljubitelji mode, recimo pradeda koji je bio grof, je obožavao da nosi vrlo ekstravagantna odela.”, navodi mladi dizajner.

Kolekciju za jesen-zimu 2017/18 čin, e sakoi, pantalone, suknje i haljine. Svi modeli su rađeni od najfinijih prirodnih materijala a detalji od vrlo luksuznih dugmića, kristala, bisera i vezova koji su ručno rađeni i našivani.
Igor voli da kaže je da je njegov brend namenjen jakoj i samouverenoj ženi koja jasno zna šta želi u životu. Ona voli luksuz, i otmen način života, jer kako ističe to je njena istinska priroda.

Igor je već veoma poznat na našoj modnoj sceni. Godinama je radio kao profesionalni maneken gde je sarađivao sa najistaknutijim dizajnerima na Balkanu, potom počinje da gradi karijeru dizajnera u Švajcarskoj. Nakon vrlo uspešne saradnje, osniva svoj brend i započinje svoju samostalnu dizajnersku karijeru.
Sve detalje u vezi nove kolekcije možete pogledati na Instagram stranici @igorjagych i na websajtu www.igorjagych.com

Fotograf: Janko Petkovic, Studio BGD
Dizajner: IGOR JAGYCH
Model: Mina Kitić
MUA & Hair: Svetlana Sremčević

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.