Connect
To Top

Anđelka Prpić zvezda Tom Tailor Winter Experience događaja!

Tokom vikenda u tržnom centru Delta City održan je Tom Tailor “Winter Experience” događaj.
Kvalitetni modeli Tom Tailor muške i ženske kolekcije privlačili su pažnju velikog broja posetilaca Delta City-ja, a opštu euforiju izazvalo je pojavljivanje Anđelke Prpić, poznate glumice, omiljenog TV lica i zvezde serije Andrija i Anđelka.

Program su svojim nastupom upotpunili šarmantni i atraktivni plesači Ivana Grbić  i Goran Vidaić, višestruki osvajači zlatnih medalja na svetskim i evropskim prvenstvima u plesu.
Inspiracija za predstavljenu kolekciju Tom Tailor jesen – zima 2015/16 dolazi iz trendi njujorškog Bruklina, urbane okoline prepoznatljive po malim kafićima, buticima i dizajn studijima i time se odlično uklopila u urbanu i hip sredinu. Tipična Tom Tailor žena nosi suknju sa printom i majicu, ogrnuta mekanim pončom sa posebno oblikovanom kragnom koji je apsolutni hit ove sezone. Muškarac je obučen u odlučnu kombinaciju tamno zelene majice i jakne sa farmerkama.Sa takvim stilom mogu započeti dan u nekom prijatnom i urbanom kafiću u bilo kom delu sveta.

Modni brend Tom Tailor je od 1999. godine jedna od vodećih brendova u svojoj klasi odeće. Kolekcije su namenjene mladim, modernim ženama i muškarcima od 25 do 40 godina. Kao urbana modna marka, Tom Tailor se vodi sloganom ”Život je igra, igrajte se, budite opušteni i obučeni sa stilom”. Namenjena je modernim kupcima u dinamičnoj, urbanoj sredini sa aktivnim životnim stilom, koji žele da izraze svoju individualnost. Takvim urbanim klijentima Tom Tailor nudi posebnu orginalnost i samouverenost, kroz izgled koji predstavlja prirodan i moderan stil. Tom Tailor je trendi i elegantna modna marka, izrađena od kvalitetnih i odabranih materijala, a kupcima godišnje nudi 12 različitih kolekcija.

[Best_Wordpress_Gallery id=”39″ gal_title=”Tom Tailor”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in News42

more posts