Ana Stanić – regionalna muzička zvezda

Ana, kako je tekao rad na vašem albumu ” Priča za Pamćenje” ?
Rad na albumu je trajao dugo skoro dve godine, jer sam kombinovala vreme za kreativnost, nove ideje, za maksimalnu posvečenost sebi sa vremenom posvećenom detetu. To je nešto na šta nisam navikla, ranije dok sam radila na album više vremana sam provodila u studiju i bila prepuštena autorskom modusu. Sada kao roditelj sve sam to morala da delim i sve je trajalo duže, čak i kada sam imala neke super ideje koje sam morala da prekinem i da se kasnije vratim na njih. Bezobzira na sve to uživala sam u celokupnom radu na albumu i bezobzira što se rad odužio znala sam da kad god izadje album da ću imati nešto zanimljivo da ponudim ljudima. Sudeću po prvim komentarima za album tako se i dogodilo.

Tvoja nova pesma ” Neka Gori Sve” postala je HIT za kratko vreme…
Pesma “Neka gori sve” je nastala pozivanjem Sky Viklera, kada sam bukvalno završila sve peseme na albumu, osetila sam potrebu da uradim još jednu pesmu sa Djoletom. Na predhodnom albumu smo imali fantastičnu saradnju, a najviše se istakla pesma “ Više Nisi Moj”. Bilo bi mi žao da na ovom albumu ne uradimo ništa zajedno. Objasnila sam mu u kakvom sam trenutnom raspoloženju, da želim jednu zreliju pesmu, komplikovaniju, sa ozbiljnijim tekstom i aranžmanom. Sky se javio dvadeset četiti sata kasnije sa fantastičnom pesmom “ Neka Gori Sve”. Onog sekunda kada sam čula prvu verziju pesme znala sam da je to prava pesma za mene. Iako sam uglavnom autor svih svojih pesama, a dogodi se da ponekad uzmem od nekog drugog, uvek sam puna sitnih zamerki, dok je ovde slučaj bio drugačiji i sve je bilo savršeno od početka do kraja kada je u pitanju moj kriterijum. Ono što je sa Djoletom super – da se stvari u studiju dešavaju brzo, nema tog praznog hoda i rad sa njim je vrlo inspirativan.

47099e8e196b1fa80de97bb40203eb07_f9854

Da li planiraš koncert u Beogadu i gde možemo da te čujemo u narednom periodu?
Planiram koncert u Beogradu pred leto, najbitnije je da je sada izašao album, uradjen je spot za pesmu “ Neka Gori Sve” i sada pripremamo se za spot i pesmu “ Od tebe mogu više”. Paralelno sa tim počinju probe sa bendom i uvežbavanje svih novih pesama i kada sve bude uvežbano, volela bih da prvi promotivni koncert bude u Beogradu. O tom potom kada budem imala preciznije informacije.

Šta se dešava na modnom planu WHITE by Ana Stanić?
White by Ana Stanić je trenutno bez nove kolekcije, jer sam totalno bila zaokupljena muzikom, ali postojeći modeli koji se stalno iznajmljuju su idalje na raspolaganju. Nova kolekcija će verovatno biti nakon ovog prvog udara PR I nekog posla, kada predjem u fazu proba sa bendom, koje mi uzimaju manje energije I vremena. Predpostavljam da ću se u tom trenutku posvetiti tome i napraviti neke nove modele za ovu predstojeću letnju sezonu venčanja.

Gde možemo nabaviti vaše venčanice i haljine?
Moje venčanice i haljine najlakše je naručiti preko facebook stranice White by Ana Stanic

Vaš omiljeni modni aksesoar?
Moram da priznam da sam ja više devojka za tašne, nego devojka za cipele. Iako volim dobru cipelu, ali ako moram poslednje pare da dam na nešto to će najpre biti tašna. Nisam nešto luda za nakitom, volim da imam jednu dobru upadljivu ogrlicu, ukoliko ću je uopšte staviti ili narukvicu, ako se uopšte odlučim da je stavim, nisam neko ko stavlja prstenje, ko kombinuje razni nakit, stavlja mindjuše, vrlo mi je sveden stil oblačenja. A tašna je detalj koji uvek može kompletan outfit da podigne na drugi nivo. Uživam u kvalitetno izradjenim tašnama onako baš volim nekad samo da ih gledam. Veliki pozdrav za čitaoce!

1472979_705297509488389_1157156601_n

 

FOTO: Privatna arhiva A. Stanić, Marija Aničić