Inspiracija je “omiljeno” pitanje svih dizajera. Ne trudim se da je pronalazim. Inspiracije imam I previše i nalazim je u umetnosti, drugim kulturama i svemu što me okružuje.

FM42: Nedavno ste završili kolekciju za proleće/leto. Kako izgleda vaš proces stvaranja kolekcije?
Životom i radom u inostranstvu navikao sam da razmišljam unapred pa tako sam proces stvaranja kolekecije počinje dosta ranije. Volim da crtam smišljam oblike, forme i to radim svakodnevno. Često se desi i da preko noći promenim model čak i i samom procesu proizvodnje,  jer prosto u naletu ideja neke trenutne inspiracije puštamo mašti na volju pa dokle nas odvede.

FM42: Primetili smo da kolekciju prožima elegancija I ženstvenost. Da li vas je neko posebno inspirisao?
Inspiracija je “omiljeno” pitanje svih dizajera. Ne trudim se da je pronalazim. Inspiracije imam I previše i nalazim je u umetnosti, drugim kulturama i svemu što me okružuje. Putovanja, susreti, prijatelji to je ono što nas oplemenjuje, a u meni ostavlja emociju koju prenosim I na naše modele. Da mogu radio bih kolekcije od preko 50 modela, trenutno pravim uži izbor. Siguran sam da doći će I to vreme ili kako se kaže: “Najbolje tek dolazi “.

FM42: Kada je reč o materijalima, koje materijale najčešće koristite?

Poslednje dve kolekcije je to sasvim slučajno bila svila. Proleće leto 2018. koristili smo svilenu organzu, zimska kolekcija je prožeta teget i ljubičastu taft svilom … tako je krenulo i nekako i mnogo mi se dopada pravac u kom idemo pa smo ovo proleće poželeli da nastavimo u istom smeru i izabrali smo krep svilu i svilenu organzu mada smo jedan komad izradili u svilenom žakardu …. reklo bi se ljubav prema svili u svim njenim oblicima.

FM42: Ko su konzumenti vašeg brenda?
Ovaj posao nam je omogućio da upoznamo svoje klijente, jer insistiramo da direktno radimo sa njima i da oni zaista budu prijatelji naše kuce godinama. Dame različitih profesija moderne ostvarene koje teže individualnosti i jedinstvenosti, žene sa fanstastičnom i neiscrpnom energijom koja pleni, umetnice, jasnog stava, jake ličnosti, neukrotive i pune života. Čast nam  je što zahvaljujuci upravo njima mi postojimo i ovog proleća izbacujemo našu 13. kolekciju.

FM42: Kakvi su vam dalji planovi?
Planovi su veliki uvek i mi radimo vredno na realizaciji istih, ali korak po korak sve dodje onda kada to zaista i treba.