Ekskluzivno na 45. FEST-u – filmovi koje nećete imati prilike da pogledate kasnije!

Predstavljamo vam Sony pictures filmove koji se ekskluzivno prikazuju na ovogodišnjem FEST-u, a koji se kasnije neće naći u bioskopskoj distribuciji. Film “Ona”, uzbudljivo najnovije ostvarenje Pola Ferhovena, možete pogledati još danas u Centru za kulturu “Vlada Divljan” od 22h, zatim “Mančester na moru” Keneta Lonergana, jedan od najtraženijih filmova ovog FEST-a, pogledajte danas u Bioskopu Fontana od 21:30h i 01. marta u Centru za kulturu “Vlada Divljan” sa početkom u 22h.

Film “Poricanje” Mika Džeksona možete pogledati u 02. marta u Cineplexx-u Ušće od 21.30h i 03. marta u Domu omladine, sa početkom u 17:30h. Novi dugometražni film čuvenog Ang Lija takođe je na ovoj listi, te “Bili Lin – heroj” možete pogledati danas u velikoj dvorani Sava centra sa početkom u 13:30h, a onda i u Centru kulturu “Vlada Divljan” 03. marta od 19:30h. Film “Odabrane žene” Keli Rajhart na progamu je takođe u Centru za kulturu “Vlada Divljan”, još danas, 28.02, sa početkom u 19:30h.

Ostvarenje “Minsko polje” danskog reditelja Martina Zanfilta nalazi se na repertoaru 01. marta u Cineplexx-u Ušće, sala 1, od 19h, zatim 02. marta u Dvorani kulturnog centra od 17h, te 04. marta u Centru za kulturu “Vlada Divljan” od 22h. Za kraj, duhoviti i nesvakidašnji novozelandski film “Lov na divljake” biće prikazan 04. marta u Cineplexx-u Ušće, sala 5, sa početkom u 22:30h, kao i 05. marta u Domu omladine, od 15h.

Dobrodošli na 45. FEST!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.