39. Black ‘n’ Easy Fashion Week najavljen izložbom #BFWINSTASHOT

Večeras je u Galeriji Štab otvorena izložba pod nazivom „Behind the catwalk“ autora Žarka Andrejića, prvog dobitnika #BFWINSTASHOT nagrade. Ovom izložbom najavljen je 39. Black ‘n’ Easy Fashion Week koji će trajati od 1. do 9 aprila.
 
Žarko se zahvalio prisutnima na dolasku, kao i Modnom studiju Click i Belgrade Fashion Week-u na prepoznatom kvalitetu.
 
Zahvaljujem se na sjajnoj saradnji i pruženoj prilici da iskažem svoju kreativnost, talent i da postanem vidljiv široj publici. BFW je izvor inspiracije za svakog mladog fotografa, a meni su posebno bili inspirativni detalji u back stage-u koje malo ko ima prilike da vidi. Nadam se da će biti još prilika za saradnju u budućnosti” poručuje Žarko.
 

Žarko Andrejić
Žarko Andrejić
        Na konkursu #BFWINSTASHOT učestvovali su mnogi mladi fotografi koji su pratili dešavanja na prethodnom BFW, svoje utiske beležili okom kamere i prenosili ih putem društvene mreže Instagram. Belgrade Fashion Week nastavlja da promoviše mlade talente, pa je akcija #BFWINSTASHOT ponovo organizovana i ove godine
 
            Revijski deo programa Black ‘n’ Easy Fashion Week startuje od 2. aprila u hotelu Crowne Plaza humanitarnom revijom PRODUŽI ŽIVOT. OBOJI U CRVENO, koja se realizuje u saradnji sa Hemofarm fondacijom i ima za cilj podizanje svesti o značaju transplantacije i doniranja organa. Pored Crowne Plaza hotela brojni učesnici će svoje radove predstaviti i u Galeriji Štab, Kulturnom centru Grad, dok će nam aktuelne trendove poznati stilisti prezentovati u Shopping Centru Ušće. Uz revijski, očekuje nas i bogat izložbeni program, kao i edukativne konferencije čiji sadržaj je namenjen i samostalnim dizajnerima, modnim kućama ali i široj publici.
 
Zemlja u fokusu 39. Black ‘n’ Easy Fashion Week-a je Holandija što će biti obeleženo različitim programima: revijom holandskog brenda Futura, izložbom Exploring Inspirations i predavanjem na temu kulturnog nasleđa uz podršku Ambasade Holandije.
Saša Plećević
Saša Plećević
Nemanja Ivanišević, Petar Janošević
Nemanja Ivanišević, Petar Janošević

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.