Search
Close this search box.

Platforma FashionMag42.com predstavlja sedmi “Zepter Swisso Logical Beauty forum”

Fashion & Beauty platforma FashionMag42.com vam predstavlja sedmi po redu Zepter Swisso Logical  beauty forum, u sklopu događaja FashionMag42 Fashion Days, na kojem će predstaviti Swisso Logical liniju koja nam dolazi iz kompanije Zepter.

Swisso Logical je brend koji se ponosi svojom naprednom linijom proizvoda za negu kože, koja kombinuje biljne proteine sa svežom ehinaceom sa Švajcarskih Alpa. Svaki sastojak je izvanredan prirodni dragulj čiji blagotvorni efekti nisu vidljivi samo na koži, već dugotrajno doprinose i  njenoj vitalnosti.

Kompletna linija pruža odmah vidljive rezultate i transformiše izgled vaše kože bez obzira na tip, pa je odlična preporuka i kod  najosetljivije i najzahtevnije kože.

Visoka koncentracija prirodnih organskih aktivnih sastojaka, formulisana koripćenjem inovativnih tehnologija, kao što su bio-mimetički peptidi i voluforme, omogućava izuzetno efikasne tretmane protiv starenja, koji su odlična alternativa filerima, štetnim hemikalijama i invazivnim tretmanima.

Kombinacija tehnologije 21. veka i čiste prirode čini Swisso Logical jedinstvenim brendom koji vam nudi najbolje proizvode za negu!

Partner Beauty Foruma je kompanija ZEPTER.

U okviru Zepter FashionMag42 Beauty Foruma imaćete priliku da se upoznate i sa beauty proizvodima za negu lica kompanije Eau Thermale Avene.

18. maj hotel Zepter na Terazijama

Prijave za  ZEPTER Beauty Forum slati na: IG @fashionmag42

Broj mesta ograničen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Događaj u prestonici o kom se priča

POZNATE DAME OTKRILE SU TAJNE SVOG DOBROG IZGLEDA: REČ JE O JEDNOM BRENDU! Masaža ruku, prikaz masaže lica, povezanost sa prirodom, odlična muzika – ovako

Ovacije na Perwoll Fashion Week-u

Na 54. Perwoll Fashion Week-u, u punom Hangaru, šestoro finalista je u trci za prestižnu nagradu Boris Nikolić za savremeni modni izraz predstavilo svoje capsule