Search
Close this search box.

FASHION COMPANY SLAVI 30. GODIŠNJICU UZ 30% POPUSTA U SVIM PRODAVNICAMA I ONLINE

Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Evropi obeležava tridesetogodišnjicu od osnivanja nizom aktivnosti kojima se slave njeni lojalni potrošači, partneri i zaposleni.
U čast ovog jubileja, u sredu, 10. maja, u svim Fashion Company prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na onlajn prodavnici Fashion&Friends očekuje vas 30% popusta na nove kolekcije vodećih svetskih modnih brendova.

Počeci Fashion Company

Osnivač i vlasnik kompanije Milija Babović započeo je svoju preduzetničku priču otvaranjem samostalne tekstilne radnje u Beranama 1982. godine.
Samo sedam godina kasnije, postao je prvi zastupnik jedne svetske modne marke u bivšoj Jugoslaviji – italijanskog brenda Diesel, a potom i brendova Replay, Stefanel, Cesare Paciotti, Sergio Rossi i Casadei.
Ovaj vizionarski poduhvat doveo je do revolucije na tržištu tadašnje Jugoslavije i postavio temelje na kojima će 1993. godine biti osnovana kompanija Fashion Company.

Razvoj poslovanja
U godinama koje su usledile, kompanija je preuzela vodeću ulogu na Balkanu u distribuiranju, maloprodaji i veleprodaji poznatih imena svetske mode, uključujući Replay, Diesel, Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi’s, Hugo, Boss, Patrizia Pepe, Timberland, Steve Madden i još 40 drugih.
Zahvaljujući mreži od preko 130 maloprodajnih objekata u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji, Sloveniji i Rumuniji, Fashion Company je danas prva asocijacija kada je reč o vrhunskom šopingu prestižnih svetskih brendova.

Nova generacija
Priču o uspehu i kontinuiranom razvoju nastavlja druga generacija porodice Babović.
Od 1. januara 2023, kompanijom Fashion Company rukovodi novi generalni direktor Stefan Babović, koji je prethodno upravljao vodećom kompanijom u oblasti agroindustrije Victoria Group.

Stefan Babović

East Box, Movem, Remiks

Prepoznajući važnost sinergije i partnerstava u poslovanju, Fashion Company je postao suvlasnik nekoliko modnih kompanija, uključujući East Box, kroz koji razvija brend Replay na Balkanu i Movem, zvaničnog franšiznog partnera Hugo Boss, kao i modnog marketplace-a Remiks.

Omiljeni modni koncept u regionu

Multibrend koncept Fashion&Friends predstavljen je 2007. godine kao jedan od strateških projekata kompanije te je postao sinonim za najnovije modne trendove u regionu. Pruža potpuni užitak u šopingu, jednak onom koji bi potrošači imali u prodavnicama svetskih metropola.

Fashion&Friends webshop, lansiran 2018. godine, postao je najbrže rastući segment poslovanja Fashion Company.

Potrošačima je na raspolaganju istoimena šoping i loyalty aplikacija, koja omogućava još jednostavniju i bržu kupovinu, te uvodi kompaniju u novu eru digitalnog poslovanja.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup