Search
Close this search box.

PREKO ŠEST HILJADA FARMACEUTA NA EUCERIN EDUKACIJAMA O ZAŠTITI OD SUNCA

PREKO ŠEST HILJADA FARMACEUTA
NA EUCERIN EDUKACIJAMA O ZAŠTITI OD SUNCA

Preko šest hiljada farmaceuta odazvalo se pozivu za edukaciju o nezi kože i zaštiti od sunca, koje je tokom aprila organizovao Eucerin ® Srbija. Online edukaciju prošlo
je preko pet hiljada farmaceuta, dok je edukacijima održanim u Hotelu Hilton u Beogradu, tokom protekla tri dana, prisustvovalo 1200 farmaceuta.

Osnovna tema edukacija bila je zaštita od sunca i značaj primena mera zaštite od sunca za celu porodicu. U okviru ove teme predstavljen je novi Eucerin ® preparat za zaštitu od sunca za lice – Eucerin ® Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+. Ovaj praparat povećava hidriranost kože do 25%, a pruža veoma visoku UVA i UVB i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS), kao i zaštitu DNK kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem.

Direktorka Eucerina za Adriatik regiju, Dragana Palfi, kaže da je veoma zadovoljna zbog velikog odziva i da nije iznanađena predznanjem u poznavanju Eucerin ® asortimana koje su tokom interaktivne edukacije pokazali farmaceuti. “Skoro dvadeset godina unazad, koliko je brend Eucerin ® prisutan u Srbiji, veoma blisko sarađujemo sa farmaceutima. Edukacije, koje tradicionalno održavamo svake godine, važan su deo naše saradnje. Eucerin ® je dermokozmetički brend koji se prodaje samo u apoteci, a razmena iskustava i znanja sa kolegama koji su u apotekama i svaki dan u kontaktu sa pacijentima su nam jako bitni. Njihova uloga je ključna jer upravo oni daju savete potrošačima u pogledu izbora adekvatnog preparata, koji će njihovoj koži pružiti odgovarajuću negu i zaštitu i rešiti probleme s kojima se suočavaju”, kaže Dragana Palfi.

Na edukaciji je istaknuto da ispitivanja efikasnosti i podnošljivosti, koje Eucerin ® sprovodi za svaki svoj preparat, podrazumevaju kliničke i deramatološke studije, ali da se velika pažnja posvećuje i iskustvu korisnika tokom upotrebe preparata.

“Naš cilj je da ponudimo najefikasniju negu i zaštitu, ali nam je veoma važno da korisnici vole da upotrebljavaju Eucerin ® preparate, jer je redovnost upotrebe odlučujuća za postizanje efekata i očivanje zdravlja i lepote kože. Posebno kada se radi o zaštiti od sunca. U tom smislu naš novi preparat predstavlja jedan potpuno novi korak u zaštiti od sunca, jer je veoma lagane formulacije, lako se nanosi i brzo upija, a pruža koži svu neophodnu negu i zaštitu” objašnjava Dragana Palfi.

Eucerin Srbija u saradnji sa Fondom B92, uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, .od 2018.godine, sprovodi kampanju “Zaštita za sve“. Aktivnosti ove kampanje usmerene su na stvaranje zdravih navika odgovornog ponašanja na suncu kod dece u predškolskom i ranom školskom uzrastu u cilju zaštite od negativnih efekata sunčevog zračenja.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga