Search
Close this search box.

Sonja Pavlica – Moda & Muzika

Sonja Pavlica – Moda & Muzika

Sonja, kako ste se našli u svetu modelinga?

Uvek se nasmejem kad čujem to pitanje…Modna agencija Fabrika je održavala kasting za nova lica. Za to je prvi saznao moj tata i predložio mi da probam, znajući da ta agencija brine o devojkama i da im je na prvom mestu obrazovanje, pa tek onda manekenstvo kao hobi. Imala sam 14 godina i bila sam jako mršava, a znajući da manekenke moraju da budu mršave, ta ideja mi se nije dopala, jer sam ja želela suprotno-da se ugojim. Na kraju sam ipak otisla, probala i sad sam najsrećnija jer stvarno uživam u tom poslu, dok šetam pistom, kada sam ispred kamere. Osećam da se u svemu tome pronalazim!

Imali ste priliku da radite revije za mnoge dizajnere/ brendove. Da li je neka revija ostavila jak utisak na Vas?

Da, imam jednu reviju koju bi izdvojila. A to je baš revija od naše dizajnerke Tamare Radivojević na mom prvom Belgrade fashion week-u pre 3 godine. Ta revija je na mene ostavila jak utisak baš zato što sam prvi put sebe videla u nekom drugaćijem izdanju. Nesto novo…što mi se svidelo! Jednostavno sam se uživela u model i celu njenu tadašnju kolekciju!

Proveli ste neko vreme u Milanu, kakva iskustva nosite iz  jednog od najvećih centara mode?

U Milano rado odlazim svake godine radi poslova. Za 4 godine sam dosta toga naučila, upoznala dosta ljudi. Radila sa raznim dizajnerima kao što su: Diane Von Furstenberg, Etro, Fausto Puglisi, Vionnet Paris, Herno…za sad svaka saradnja mi je ostala u lepom sećanju radeći sa divnim ljudima. Planovi za dalje su mi Pariz i New York! 🙂

Kako je došlo do saradnje sa kompanijom Golden Rose?

Do saradnje sa make up-om Golden Rose došlo je tako što su me pozvali iz moje agencije i obavestili me kako su jednu devojku i mene odabrali za novu kampanju. To je ujedno bila moja prva kampanja i tv reklama!

Pored modelinga bavite se i muzikom. Kakvi su Vam dalji planovi sto se tiče muzike i gde možemo da Vas čujemo?

Počela sam da se bavim puštanjem muzike pre 2 godine…želela sam da probam, bez muzike ne mogu da živim! To gledam kao još jedan hobi pored modelinga i uživanje sa prijateljima. Nekih velikih planova sto se tiče toga za sada nemam. Trenutno puštam u baru Radionica, tamo je uvek dobra energija, društvo i to je mesto gde odlazim rado i kad puštam i kad ne puštam muziku…ko bi  želeo da nam se pridruži nek zaprati na Facebook-u ili Instagramu stranicu Radionica Bar, tu može da vidi sve informacije.

Omiljeni aksesor u tašni?

Kao omiljeni aksesoar koji se može naći uvek u mojoj torbi su naočare! Razne boje, oblici, kad dođe leto poludim za tim! A što se tiče make-up proizvoda u “malom” neserčiću je uvek nešto novo i oko 20 karmina, (smeh) tako da teško mogu reći da imam samo jedan omiljeni make-up proizvod, uvek neke nove nijanse! Trenutno bih  mogla da izdvojim  jedan za leto- marke Aura (matte whooppe 709) svako može sebi da priušti. Fenomenalni su im karmini, jer su intezivne boje i postojani!

Foto: Ivana Jurcic, P.Arhiva Sonja Pavlica

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Koje cipele nosi Kylie Janner?

Nova kolekcija obuće brenda Sam Edelman za proleće/leto 2024, s Kajli Džener kao zaštitnim licem, stigla je u Kicks and Heelz prodavnice! Kolekcija ističe dvadesetogodišnje