Search
Close this search box.

Dobrodošli na SUNSET FASHION SHOW sa najvećim imenima svetske i regionalne modne scene

Modno-ekološki događaj Sunset Fashion Show 2022 biće održan u subotu, 20. avgusta na Novoj Adi Bojani u Ulcinju. Na Adi Bojani, ušću rijeke Bojane u Jadran, gdje su najljepši zalasci sunca, gdje se Velika plaža od 13km dodiruje sa nebom i pruža odmor za svakog posjetioca, želimo da povežemo ljepotu mode sa ljepotom prirode. Zvanice će biti iz sektora medija (novinarstvo, muzika, gluma), mode, influence svijeta i preduzetništva. Ovim putem uživamo u modi, domaćim i internacionalnim kreatorima i širimo društvenu odgovornost – kažu organizatori, Ideja Creative Agency.

Kolekcije za ljeto i jesen predstaviće MABI Swimwear, Disciplina, Wish Jewelry, l’Amour, Amorena, Azurelle, Joan, Mia Kostov, Kiwi Belgrade, Pivoine Aristocrate, Mizzu Couture, Bo Fashion House, Dia Swimwear, Monize, LT Imperiet i Ringz Thingz.
Revije počinju u 19:30 sati. Specijalna gošća je Katarina Bogićević, a u 23 sata na Nomade Beach uslijediće Sea Dance After Party. Sunset Fashion ima za cilj podizanje svijesti o problemima erozije i nestajanja Ade Bojane. Podsjećaju da erozivni proces na zapadnom dijelu ostrva Ada Bojana pričinjava nestajanje obale i urušavanje objekta. Od 2020. godine Ada je izgubila deset odsto površine, nestalo je više od 35m2 površine plaže – navodi se u saopštenju organizatora ovog modno-ekološkog događaja. Procenat od prodaje artikala koje će modni brendovi izložiti na Sunset Fashion događaju, kao i od strane domaćina događaja Nova Ada biće donirano HTP Ulcinjska rivijera za sanaciju Ade Bojane.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga