Search
Close this search box.

OTVORENA NOVA HUGO PRODAVNICA U BEOGRADU

Nova fashion adresa za pojedince koji su neopterećeni formom i pravilima

Urbani nemački brend HUGO, koji predstavlja neizostavni deo stylish uniforme digitalnog doba, otvorio je vrata nove prodavnice u prizemlju šoping centra Ušće u Beogradu.

Mladalačka, ležernija linija čuvene modne kuće Hugo Boss predstavlja priču o individualnosti, samoizražavanju i autentičnom pogledu na odevanje.

Prostorom od 135 kvadratnih metara dominiraju čiste, ravne linije, a kombinacija hladnih tonova i detalja u crvenoj boji doprinosi jedinstvenom vizuelnom ugođaju i neponovljivom šoping iskustvu.

Istražite kolekciju za proleće/leto na velikom sezonskom sniženju, kao i komade za jesen koji pomeraju granice između formalnog i sportskog stila.

Meke crop dukserice, majice koje krase upečatljivi grafički elementi, sportske pantalone te košulje mogu se lako kombinovati i nadopunjavati iz sezonu u sezonu, zbog čega će se svaka HUGO kupovina dugo zadržati na listi vaših odevnih favorita.

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup