Search
Close this search box.

ROYA: Neverovatni dizajn venčanica koji svaka mlada treba da vidi!

Roya je avangardni brend koji udiše svežinom i smelošću, a ipak zadržava temelje klasične mode. Najzastupljenija je bela boja, kao klasik, i simbol čistoće i smelosti u isto vreme.
Najprepoznatljiviji pečat ovog brenda su bele i asimetrične košulje, praćene oversize modelima svečanih dukseva, i seksipilnim odelima za venčavanje.

Na trenutak da se zadržimo na tim odelima, jer kreatorka brenda smatra da je bitno da savremena mlada pobegne modlama, i da se razmišlja van okvira. S tom mišlju se i vodila dok je stvarala ove unikatne komade.

Trebamo se usuditi biti drugačiji, a ipak zadržati i lični pečat u svemu tome, zato verujemo da bi Roya to mogla da pruži svakoj modernoj dami. Od kratkih košulja koje su dostupne za neke odvažnije, do bezvremenskih klasika za standardne dame – svako može pronaći nešto pravo za sebe.

Modeli ovog brenda se mogu nositi u svakoj prilici, za svaki dan i za posebnu priliku. Odela je moguće kombinovati i uz sportsku varijantu, i totalno elegantnu. Vi same birate tempo svog stila.
Usudi se da budeš otmena u svom duhu!

Ukrase za kosu je dizajnirala Bojana Bodiroga.

Fotograf: Lidija Antonović
Dizajner:ROYA
Ukrasi: Bojana Bodiroga
Model: Danica Gruić
Make up Artist: Andrea Ilić
Partneri: System Jovovich Models & Kiko Milano Srbija

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Podrška mladim dizajnerima i održivoj modi

Proglašeni finalisti drugog kruga konkursa ‘’Fashion Incubator by Perwoll’’ Beograd – Kao što smo najavili na prolećnom Belgrade Fashion Week-u kada je raspisan  konkurs „Fashion