Search
Close this search box.

Novi FashionMag42 modni editorial: outfiti NEMANJE PANTELIĆA koje ćete obožavati!

Novi FashionMag42 modni editorial:outfiti koje ćete obožavati!

Ovog leta vas FashionMag42 vodi u modernu šetnju kroz modne kombinacije dizajnera odeće i aksesoara koji su pretstavili svoje kolekcije na FashionMag42 Fashion Days koji se održao od 14 –  16 maja, u Hotelu Zepter u Beogradu.

Nova kolekcija kreatora Nemanje Pantelića Geo – REBORN nastala je iz težnje autora da svojim radom simbolično naglasi ponovno rađanje kreativnosti i umetničkog svaralaštva nakon perioda stagnacije tokom pandemije Korona virusa. Kao i prethodne, i ova kolekcija odeće odražava stil kreatora da kroz svoj autorski rad poveže sportski, street style i unikatnu odeću složenog kroja i izrade. Naglasak je kao i uvek na geometrijskim formama, kako u kroju tako i u dezenima i aplikacijama, zbog čega i čitava modna linija ovog autora nosi naziv GEO design.

Nemanjini dizaj se odlično uklopio sa KOKORO & Xenia Bags aksesoarima od kože i MargaRita Jewelry koji je izradjen od srebra sa motivima.

Fotograf: Lidija Antonović
Dizajner: Nemanja Pantelić
Aksesoar: MargaRita jewelry, Kokoro, Xenia bags i Reda MIlano
Model: Sumi
Stajling: Vladana Veljković
Make up Artist: Andrea Ilić
Partneri: System Jovovich Models & Kiko Milano Srbija

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Podrška mladim dizajnerima i održivoj modi

Proglašeni finalisti drugog kruga konkursa ‘’Fashion Incubator by Perwoll’’ Beograd – Kao što smo najavili na prolećnom Belgrade Fashion Week-u kada je raspisan  konkurs „Fashion