Search
Close this search box.

Najlepše Beograđanke okupljene u Jolie ambasadi lepote

Jolie ambasada lepote postala je mesto od poverenja naših najlepših dama, a sve češće i pripadnika jačeg pola. Neke od njih, među kojima poznate ličnosti, influenseri i modeli, ponovo su se okupili u beogradskom A bloku. Povod je bio ne samo obeležavanje uspešne poslovne godine, već i predstavljanje tima doktorki iz Rusije, Jolie tim. Dr Lubov Lazareva, specijalista dermatovenerologije, hirurgije, kozmetologije i dr Margarita Demidova, specijalista u domenu kozmetologije, ovom prilikom govorile su i demonstrirale neke od usluga osmišljenih po unapređenim protokolima, najvišim standardima i tehnikama u domenu estetizacije. Posebnu pažnju i ovom prilikom privukla je jedna od najtraženijih Jolie procedura “Russian lips”.
Jolie ordinacija poznata je upravo po unapredjenim tehnikama konturisanja kreiranjem sofisticiranog izgleda lica.
U prilog kvalitetu, govori i podatak da je Jolie ambasada lepote uspostavila saradnju sa specijalističkom ordinacijom za estetsku i plastičnu hirurgiju “Dr Ribnikar”,  na kojoj će injekcione procedure od sada izvoditi upravo doktorke iz Jolie tima.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Koje cipele nosi Kylie Janner?

Nova kolekcija obuće brenda Sam Edelman za proleće/leto 2024, s Kajli Džener kao zaštitnim licem, stigla je u Kicks and Heelz prodavnice! Kolekcija ističe dvadesetogodišnje