Search
Close this search box.

OTVOREN PRVI SUŠIBOKS RESTORAN U SRBIJI

Upoznajte panazijsku kuhinju u ADA MALL-u

Otkrijte nove ukuse I panazijsku kuhinju u Ada Mall-u gde je otvoren prvi SUŠIBOKS restoran u Srbiji. U čast otvaranja prvog restorana u Beogradu, šef kuhinje razvio je poseban meni samo za vas – suši, vok i prženi pirinač. Njihove boks ponude nude vam priliku da otkrijete više različitih ukusa po povoljnim cenama! Ako vam se ne svidi njihova klopa, spremni su da vam vrate novac!

 

Suši boks je lanac suši restorana u Rusiji koji je za 7 godina stekao poverenje u kvalitet i dostupnost. U Rusiji svakodnevno opslužujemo preko 3.000 ljudi, uprkos činjenici da je u toku pandemija virusa Covid-19. Sada želimo da podelimo naše iskustvo i pružimo vam priliku da saznate više o nama, a onima kojima se ne svidimo refundiraćemo novac! 🙂 Naš jelovnik čini panazijska hrana, koja uključuje: kinesku, japansku i vijetnamsku kuhinju, u pondi su vam suši, rolnice, vok, supe, salate i prženi pirinač. Sve ovo je ekskluzivni meni koji je razvio naš brend, zahvaljujući šefu kompanije tokom ovih 7 godina. Takođe smo za vas pripremili specijalne boks ponude, kako biste mogli odmah isprobati nekoliko vrsta rolnica. Svratite da se upoznamo!

Radno vreme: 10-22h
Kontakt lokala: 064 114 0988
Treći sprat ADA MALL-a

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Podrška mladim dizajnerima i održivoj modi

Proglašeni finalisti drugog kruga konkursa ‘’Fashion Incubator by Perwoll’’ Beograd – Kao što smo najavili na prolećnom Belgrade Fashion Week-u kada je raspisan  konkurs „Fashion