Search
Close this search box.

FOREVER FRIENDS FONDACIJA POKLONILA PAKETIĆE ZA DECU HEROJA NAŠEG VREMENA

Iz teških, nepredvidivih okolnosti u kojima se svi zajedno nalazimo, proistekli su tihi heroji koji svakodnevno vode nadljudsku borbu sa korona virusom. Širom Srbije, posvećeni lekari, medicinske sestre i ostali zdravstveni radnici brinu za svakog pojedinačnog pacijenta, ne obazirući se na hronični umor ili stres.
U znak zahvalnosti, predsednica Forever Friends fondacije Iva Babović uručila je juče 600 poklon paketa za decu lekara, medicinskih sestara, tehničara, kao i nemedicinskog osoblja, koji već mesecima nesebično pomažu obolelima u kovid bolnici KBC “Dr Dragiša Mišović Dedinje”.
“Ovo je naš način da kažemo hvala. Pokazali ste kako izgleda lavovska požrtvovanost, zbog koje često niste bili u prilici da odete kući i zagrlite vašu decu. Zato se nadamo da će ovaj znak pažnje izmamiti osmeh vašim mališanima i uneti radost u vaše domove”, poručila je Iva Babović prilikom uručenja donacije, koju su podržali prijatelji fondacije kompanije Pertini Toys i Swisslion-Takovo.
Forever Friends fondacija, koja deluje na teritoriji Srbije, Crne Gore i Hrvatske, uključena je od samog početka u borbu protiv korona virusa. U protekloj godini donirano je 100.000 evra Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, 20.000 evra za kupovinu respiratora Crvenom krstu Crne Gore, a sredinom januara uručena je i bolnička oprema, zaštitne maske i poklon paketi Opštoj bolnici Berane.
Više informacija o fondaciji i dosadašnjim projektima dostupno je na zvaničnoj internet stranici www.foreverfriends.rs.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup