Search
Close this search box.

RAFAEL NADAL U PROLEĆNOJ KAMPANJI ZA TOMMY HILFIGER TAILORED

Španska teniska zvezda se pojavljuje u prolećnoj kampanji za ‘Tommy Hilfiger Tailored’, u kojoj predstavlja ‘THFLEX Rafael Nadal Edition’ odela.

Američka modna kuća Tommy Hilfiger nastavlja saradnju sa međunarodno priznatom teniskom zvezdom Rafaelom Nadalom koji se pojavljuje u kampanji proleće/leto 2017. za Tailored kolekciju. Glavni modni protagonista kampanje je THFLEX, odelo koje je inspirisano Nadalom, a koje je dizajnirano za aktivne ljude, moderne muškarce životnog stila visokih zahteva.

“Velika nam  je čast što Nadal nastavlja partnerstvo sa brendom,” izjavio je Tommy Hilfiger. “On je neverovatan sportista a THFLEX odela savršeno reflektuju njegov moderan i besprekoran stil. Poznati smo po dugoj istoriji podržavanja sporta i mešanja atletskih uticaja sa našim dizajnom. Nadal se odlično uklapa u vrednosti našeg brenda. On je fantastičan sportista sa optimističnim stavom i strašću prema svemu što radi!“

Kampanju je u Palm Springsu snimio fotograf Mikael Jansson. Fotografije predstavljaju THFLEX kolekciju, koju čine tri inovativna odela dizajnirana da pruže sofisticirani izgled uz preko potreban komfor. ‘The Performance Suit,’ ‘Ultra-Light Suit’ i ‘Travel Suit,’ izrađeni su od premium tkanina stvorenih s namerom da vam olakšaju kretanje. Ove sezone, Tommy Hilfiger je sarađivao i sa Woolmarkom, indutrijskim zlatnim standardom u proizvodnji vune, kako bi stvorio limited-edition kolekciju.

“Stalno sam u pokretu, a Tommy Hilfiger Tailored i THFLEX kreacije su savršene sa moj životni stil,” izjavio je Nadal. “Uglađen izgled i savršeni kroj daju novi nivo komfora i pokretljivosti koje nikada ranije nisam osetio noseći odelo.”

TAILORED kolekciju možete kupiti u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Beogradu – Ušće shopping center i Kralja Petra 30, Novom Sadu – Zmaj Jovina 19 i Nišu – Forum Shopping center.

 

RAFAEL NADAL U PROLEĆNOJ KAMPANJI ZA TOMMY HILFIGER TAILORED SS17
RAFAEL NADAL U PROLEĆNOJ KAMPANJI ZA TOMMY HILFIGER TAILORED SS17

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup