Search
Close this search box.

Najefikasnija metoda epilacije za SVE tipove kože od sada i u Srbiji!

Sigurno ste do sada imali priliku da čujete i čitate o epilaciji kao načinu uklanjanja dlačica sa tela. U poređenju sa metodama koje podrazumevaju brijač, vosak, trake ili različite vrste krema, praškova i gelova, epilacija može ponuditi trajno rešenje. Naglašavamo da može, a to isključivo zavisi od načina na koji se procedura realizuje i koji tip lasera se koristi. Važno je da znate u šta ulažete novac – vaša koža ne treba da bude deo eksperimenta. Posledice nestručno realizovane procedure epilacije dovode do trajnih oštećenja kože!
Baš kao i kada je o nezi kože reč, kada zakazujete epilaciju potrebno je da imate potpuno poverenje u stručni tim epil centra i budete upoznati sa laserom koji u procedurama koriste.
Da li znate da FDA (Uprava za hranu i lekove, SAD) navodi samo TRI tipa lasera kao preporuku za epilaciju? 
U ovoj grupi su diodni laseri koji garantuju najuspešnije i najbezbolnije trajno uklanjanje dlaka.
Hair Away Pro je namodernija verzija diodnih lasera koja emituje tri talasne dužine (755 nm-808 nm-1064 nm) istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje svih tipova dlaka na svim tipovima i bojama kože!
Epilacija Hair Away Pro – Laser Trio diodnim laserom ekskluzivno u Cacao Epil centrima u Beogradu i Kragujevcu! ️
– Od samog početka imamo jasnu viziju i idemo korak po korak do krajnje. Na red je došao naš novi koncept epil centara. Otvaranjem u Kragujevcu i Beogradu pokazali smo dve, sada već jasne namere – nastavak širenja i jačanja u našem gradu, kao i plan ulaska u Beograd gde već sad možemo da najavimo i naš beauty centar kao i akademiju lepote. – Kaže Marija Čalija, vlasnica Cacao koncepta.
Stručni tim doktora medicine iz Cacao Epil centara naglašava i da laserska epilacija ima još jednu prednost – više ne morate da čekate da vam dlačice porastu do određene dužine, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka. Kada jednom uradite epilaciju, shvatićete da ste potpuno slobodni u svakom trenutku – ne razmišljate više o neželjenim dlakama!
Cacao Epil centri veruju da lepota treba da bude dostupna svakom i u skladu sa poslovnom politikom i osluškivanjem želja klijenata svakog meseca nudi posebne pogodnosti za uplaćene tretmane.
Specifičnost Cacao Epil koncepta je i jedinstvena unisex cena – 3300 rsd po tretmanu jedne zone (lice, potkolenica, natkolenica, prepone, perianal, stomak, grudi, pazusi, ruka, ramena, leđa – gornja, leđa – donja, gluteusi i 1900 rsd po tretmanu za mini zone (nausnice, brada, zulufi, jagodice, areole, trbušna linija, šake, stopala, vrat – prednji, vrat – zadnji).
Pratite aktuelnosti na www.cacaoepil.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup