Search
Close this search box.

“SUMMER DREAMING“ LETNJA KAMPANJA 2018 Fashion&Friends

SUMMER DREAMING“

LETNJA KAMPANJA 2018

Tragom inspiracije za „Summer dreaming“ kampanju Fashion&Friends, najprepoznatljiviji multibrand store u regionu izmaštao je put u kultno američko letovalište Hamptons. Nije to slučajno, jer kada je reč o eleganciji u letnjoj sezoni, retko šta postiže snažniji „wow“ efekat od hiper elegantnog miksa ledenih pastela, off white kolor palete i savršeno patiniranog teksasa. Kada je o materijalima reč, prirodno prijatne tkanine imaju primat a krojevi se najbliže mogu opisati kao klasika sa „zaokretom“ u stajlingu.

Umesto sna letnje noći nudimo vam najlepše stilske varijante za sanjarenje tokom vrelog dana iz kolekcija brendova kao što su Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Levi’s, Manila Grace, Scotch&Soda, Liu Jo, Calvin Klein jeans i drugi.

Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica, Budva, Bar, Nikšić i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka, Split i Zadar (od juna 2018).

CREDITS:

Styling:

FASHION&FRIENDS

Creative director:

Jasenka Stekić

Models:

Martina Segedi @ FOX agency

Jakov Đorđević @ FOX agency

Special thanks to:

WANNABE media

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup