Search
Close this search box.

Kako miriše izuzetnost?

Svi znamo da detinjstvo miriše na vanilin šećer u bakinom kredencu, prvi poljubac na lipe u parku, letovanja na morsku so i kokos a druženje sa prijateljicama na svežu kafu. A da li si znala da izuzetnost miriše na Far Away Shine, najnoviji parfem iz Avon kolekcije?

Postoje neke žene koje uđu u prostoriju i čitavu je osvetle svojom harizmom. Njihova aura toliko je snažna da iza sebe ostavljaju neki magični sjaj i slatkasti miris ispunjenih snova žene koja zna šta želi i zna da sve može. Oduvek si se divila tim posebnim ženama koje sa (prividnom) lakoćom koračaju kroz život dok im on baca latice po putu kojim idu. Sva vrata im se širom otvaraju, nema prepreke za njihove ponekad neverovatne i nezamislive ideje. Njihov smeh je zarazan a snaga inspirišuća.

Sigurno si se oduvek pitala odakle dolazi taj njihov neverovatni sjaj. Možda si i poverovala da su rođene posebne i da retko ko ima takav talenat da opčini i zadivi. Da li nam veruješ ako ti kažemo da svaka žena može tako zablistati i svoj sjaj podeliti sa svetom? U Avon laboratoriji, kompaniji koja je posvećena lepoti i snazi žene već više od 137 godina, kreiran je najnoviji parfem iz najpopularnije Far Away kolekcije. Novi Far Away Shine parfem je koji budi zapanjujuću svetlost tvog bića i čini da dugo i neustrašivo blistaš, podržavajući te da istraješ u svojim ambicijama. Plemenita i uzvišena, hrabra i odlučna, puna nade… Ako prihvatiš da je to sve ono što jesi i što si oduvek bila, promenićeš svoj život jer to saznanje nosi samopouzdanje koje ne možeš steći ni na koji drugi način, osim da upoznaš i zavoliš sebe.

Far Away Shine jedno je sasvim novo i sjajno iskustvo! Od blistavog mirisa do premium reciklabilne bočice, ovaj novi miris vodi te na pustolovinu tvog života koja će probuditi sjaj i održati tvoju iskru. Egzotična Ispahan ruža, drevni i egzotični persijski cvet, predstavlja simbol unutrašnjeg svetla i blistavosti i glavna je mirisna nota u Far Away Shine parfemu. Njoj se pridružio senzualni crveni biber, a čitavu legendu tvoje jedinstvene iskre zaokružio je i moćni zlatni mošus. Kreiran u Avon laboratoriji za negu lepote, ovaj parfem je testiran da traje tokom čitavog dana, kako bi ti sijala na svakom koraku a svi uživali u mirisu tvoje izuzetnosti.

Preko Avon stranice www.avon.rs ili septembarske brošure možeš poručiti svoju magiju u bočici, Far Away Shine parfem, po ceni od svega 2199 RSD.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Podrška mladim dizajnerima i održivoj modi

Proglašeni finalisti drugog kruga konkursa ‘’Fashion Incubator by Perwoll’’ Beograd – Kao što smo najavili na prolećnom Belgrade Fashion Week-u kada je raspisan  konkurs „Fashion