Search
Close this search box.

Počinju CeraVe dani, studenti požurite na besplatne preglede

U susret Danu studenata, 4. aprila, dermokozmetički brend CeraVe najavljuje realizaciju novog kruga projekta CeraVe Days u okviru kog svi zainteresovani studenti imaju priliku da obave besplatan pregled kože, konsultuju se sa dermatologom, prisustvuju edukativnom predavanju i zabave se uz kafu i različite kreativne sadržaje.

VELIKI INTERES STUDENATA ZA „CERAVE DAYS“ PROJEKAT

U 2023. godini, dve hiljade studenata je iskoristilo priliku za besplatan pregled dermatologa tokom projekta „CeraVe days“, a više od 800 je prisustvovalo edukativnim panelima. Osim saveta, mladi su na štandovima dobili više od 10.000 uzoraka CeraVe proizvoda.

CeraVe dani za studente_fotograf Dušan Petrović_brend ambasador

Nepisano pravilo studentskog doba je pojava bubuljica tokom ispitnog roka. O ovoj misteriji ali i mnogim drugim dilemama u vezi sa negom kože diskutovaće studenti fakulteta u Beogradu, Nišu i Novom Pazaru, kao i na 63. kongresu biomedicinskih nauka u Vrnjačkoj Banji, ali i svi zainteresovani sa drugih fakulteta koji su zainteresovani da posete predavanje i obave pregled.

Tokom aprila, brend je ovim povodom pripremio i posebnu ponudu od 20 odsto popusta na celokupan asortiman, a u okviru CeraVe dana, studenti će imati i priliku da budu u ulozi svojih profesora i postave pitanja dermatovenerološkinji dr Jovani Pešić. Na panel diskusiji će se pridružiti i Dušan Petrović, poznati fotograf i influenser, koji je takođe i ambasador brenda, poznat po svojoj negovanoj koži i van objektiva. Ko su digitalni dermatolozi, i kako izgleda pristup nezi kože iz ugla brenda, objasniće Medical Omnichannel Manager u diviziji L’Oreal Dermatological Beauty, magistarka farmacije i specijalistkinja kozmetologije, Ana Kovačević.

CeraVe dani za studente_panel diskusija

Prvi u nizu edukativnih događaja održaće se 3. aprila na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu, zatim se 5. aprila nastavljaju na Stomatološkom fakultetu. Potom slede Fakulet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu 10. aprila, Medicinski fakultet u Nišu 15. aprila i Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru 17. aprila.

Ispred zgrade navedenih fakulteta, studentima će na raspolaganju biti dermatolozi koji će obavljati besplatne preglede kože i pružati savete o tome kako pravilno negovati kožu u skladu sa njenim tipom i potrebama. Uz prijatnu atmosferu, šoljicu kafe i fotografisanje, studenti će imati priliku da se druže, uživaju ali i nauče kako da neguju svoju kožu.

Ovaj projekat proizašao je iz bliske saradnje s dermatolozima, baš kao i asortiman proizvoda brenda CeraVe, te ima za cilj pružanje efikasnih rešenja mladima kako bi pravilno negovali svoju kožu.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup