Search
Close this search box.

Premijera nove sezone HBO serije “Pravi detektiv: Zemlja tame”

NOVA SEZONA HBO ORIGINALNE SERIJE
„PRAVI DETEKTIV: ZEMLJA TAME“
OD 15. JANUARA NA HBO MAX-u

 

Nova sezona HBO Original serije „Pravi detektiv: Zemlja tame“ (True Detective: Night Country), s dobitnicom Oskara Džodi Foster i Kali Reis u glavnim ulogama imaće premijeru 15. januara na HBO Max striming platformi. Premijera na HBO kanalu biće istog dana u 20:00.

 

Kada padne duga zimska noć u Enisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi rešile slučaj, detektivke Liz Denvers (Foster) i Evanđelin Navaro (Reis) moraće da se suoče s tamom koju nose u sebi i istraže uklete istine koje leže zakopane pod večnim ledom.

Foto Credit: Vragolov Klara, Warner Bros. Discovery

Novu sezonu čini šest epizoda, a u glavnim ulogama su Džodi Foster, Kali Reis, Fin Benet, Fiona Šo, Kristofer Eklston, Isabela Star LaBlank i Džon Houks. U gostujućim ulogama pojavljuju se Ana Lambe, Aka Niviana, Džun Tila, Dajen Benson i Džoel D. Montgrand.

 

Rediteljka, scenaristkinja i izvršna producentkinja je Isa Lopez. Među izvršnim producentima još su i Džodi Foster, Meri Džo Vinkler, Bari Dženkins, Adel Romanski i Mark Kerijak za PASTEL, Kris Mundi, Alan Pejdž Ariaga, Stiv Golin, Ričard Braun, Metju Mekonahi, Vudi Harelson, Keri Joji Fukunaga i Nik Pikolato. Producenti su Princes Dezire Džonson, Keti Tagnak Reksford i Sem Brekman.

Prve tri sezone ove nagrađivane HBO serije dostupne su na HBO Max striming platformi.

O HBO Maxu
HBO Max™ je striming platforma koja nudi zabavu vrhunskog kvaliteta. HBO Max nudi širok izbor serija, filmova i specijala za gledaoce svih uzrasta, od kultnih produkcija HBO, Warner Bros., DC, Max Originals sadržaja i blockbuster filmova. Striming platforma je prvobitno lansirana u SAD-u u maju 2020. godine, a u junu 2021. predstavljena je jeftinija opcija pretplate s reklamama. Trenutno dostupan na 61 teritoriji, HBO Max je započeo globalno širenje prošlog leta, lansiranjem na tržištima u Latinskoj Americi i Karibima, nakon čega je usledio ulazak na evropsko tržište s lansiranjem usluge u nordijskim zemljama, Španiji, Portugaliji, Holandiji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

O kompaniji Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com.

Photo Credit: Vragolov Klara, Warner Bros. Discovery

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Podrška mladim dizajnerima i održivoj modi

Proglašeni finalisti drugog kruga konkursa ‘’Fashion Incubator by Perwoll’’ Beograd – Kao što smo najavili na prolećnom Belgrade Fashion Week-u kada je raspisan  konkurs „Fashion