Domaći brend Menner & Womenner

Domaći brend Menner & Womenner nudi veliki izbor aksesoara i torbi od kože. Modeli muških i ženskih torbi će Vas svojim savremenim dizajnom i kvalitetom osvojiti na prvi pogled. Zahvaljujemo se na divnom gostoprimstvu gospodinu Oliveru Jelenkoviću i njegovom timu.
Već u januaru Vam donosimo priču o Reciki domaćem brendu Menner & Womenner, kao i najavu jedne lepe saradnje sa brendom Sisters Code by SBC. Stay Tuned!
Ukoliko niste još uvek pronašli savršen poklon za Novu godinu ili Božić više informacija na Facebook stranici Recika Donja Kamenica, kao i na Instagram profilu Menner_accessories. Želimo Vam sretnu 2016!
Proizvode Menner i Womenner firme Recika sada možete kupiti u njihovoj radnji u Knjaževcu ili online na http://www.nero.rs
O Menner brendu 
Menner je brend kompanije SlideGroup usmeren ka muškoj modi. Svi proizvodi su od najkvalitetnije čiste kože, izradjuju se ručno i svaki primerak je unikat. Menner je ekološki svestan brend, jer koristi “Reusing” tehnologiju pronalazi svrhu materijalima koji ostaju nakon uslužne prozvodnje za vodeće svetske brendove. Kompletna proizvodnja je u Srbiji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts