Search
Close this search box.

ODVAŽNOST, ELEGANCIJA I NEŽNOST… U FANTASTIČNOJ KOLEKCIJI MY LOVELY BAG

Zakoračili smo u jesenju sezonu i nakon lepršavih, letnjih kombinacija prelazimo u slojevitu odeću, koja ujedno donosi i najposebnije modne priče. Svaka odevna kombinacija zahteva i stilski pečat koji će ujedno biti praktičan. Pogađate, mislimo na torbu!
Iz dizajnerskog studija My Lovely Bag lansirana je jesenja kolekcija koja nas je očarala već na prvi pogled i još jednom stavila u dilemu, kako se odlučiti samo za jednu!?! Različiti oblici, boje i kombinacije materijala pružaju zaključak da se radi o kolekciji snažnog i upečatljivog karaktera, a vrhunska kampanja, dostojna svetskih modnih brendova, snimljena je u srcu Beograda. Respektabilna ekipa modnih umetnika, na čelu sa fotografom Bojanom Stanićem, na svež i novi način istakla je svu lepotu i posebnost torbica prestižnog My Lovely Bag Brenda. My Lovely Bag modeli su nedavno predstavljeni u Italij – prestonici mode i stila, u okviru “Milan Fashion Week”-a, gde su izazvali ovacije brojnih modnih kritičara i publike.

FOTO: Bojan Stanić

Kolekcija se sastoji od modela torbi različitih veličina i stilova. Ružičasta i crvena mini torba Eloise, blago trapezastog oblika s ručkicom na poklopcu, i najjednostavniju odevnu kombinaciju će učiniti zanimljivom. Zaljubljenice u eleganciju i jednostavnost osvojiti će modeli Elena i Evelyn. Evelyn dolazi s nekoliko lica, sigurna, razigrana i odvažna. U sigurnoj varijanti dolaze crna i bež Evelyn, u razigranoj kombinacija lila i zelene boje, dok nas kao odvažna dočekuje prekrasna Evelyn sa zmijskim printom. Jednostavan dizajn i čiste linije ove polukrute torbe naglašeni su dizajnerskom MLB metalnom kopčom. S druge strane, izrađena u potpuno krutoj formi, zaobljenih linija s upečatljivom MLB dizajnerskom metalnom kopčom, Elena donosi formalnost na nešto opušteniji “lovely” način, a dostupna je u dve boje: crna i crvena.

FOTO: Bojan Stanić

Po pitanju svakodnevne torbe, osim privlačnog izgleda, nameće se potreba za izuzetnom funkcionalnošću. Elegantni ruksak Eve s efektnim džepom na prednjem delu, privlači pažnju unikatnim materijalom reljefno otiskanim MLB frazama i biće najudobnija torba na leđima dok koračate kroz svakodnevne obaveze slobodnih ruku.

Model najvećih dimenzija u jesenjoj kolekciji MLB je Eden – torba u kojoj ćete lako moći da spakujete sve silne sitnice, neophodne tokom celoga dana. Izrađena od dizajnerskog materijala s efektnom ručkom na poklopcu, torba ima i dugi podesivi remen za nošenje preko tela. Elegantan i nenametljiv dizajn lako će se uklopiti u svaku poslovnu kombinaciju i izgledati sjajno!

Pravi slatkiši kolekcije dolaze u kombinaciji s popularnim “teddy” krznom. Od nežne bež, do tople konjak nijanse ili romantične prljavo ružičaste, nesumnjivo, ovo će biti modeli koje ćemo viđati u zanimljivim street kombinacijama celu jesenju i zimsku sezonu, koje su pred nama.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup