Search
Close this search box.

MODNA REVOLUCIJA U SRCU KUBE: FASHION&FRIENDS PREDSTAVLJA NOVU REKLAMNU KAMPANJU

Najnovija Fashion&Friends reklamna kampanja za proleće/leto 2024, pod nazivom Amor Cubano, vodi nas u srce Kube, gde se prepliću čarobna arhitektura i živopisni karipski pejzaži sa urbanim modnim stilom.

Miljama daleko, na tlu gde buja kreativnost, razigranost i sloboda, uz prihvaćene izazove, izmenjene rutine i nova prijateljstva, režirana je priča u kojoj centralno mesto zauzima moda protkana bojama, ukusima, mirisima i ritmovima Kube.

U središtu Fashion&Friends kampanje su ključni komadi vodećih svetskih modnih brendova, obogaćeni smelim printovima, bojama širokog color spektra i laganim materijalima koje gotovo da ne osećamo na koži.

Za muškarce, ležerne košulje su nezaobilazan komad za proleće, odražavajući opušteni šarm Kariba. U fokusu ženske kolekcije su lepršave haljine i suknje od prozračnih tkanina koje u sebi nose romantičnu ženstvenost i razigranost duha.

Ništa manje važni su i aksesoari – od mini torbica u različitim nijansama do kačketa, koji na savršen način kompletiraju outfite za toplije dane.

Istražite prolećne kolekcije u svim Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama, Fashion Company monobrend radnjama, kao i na fashionandfriend.com onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji i odvažite se da budete autentični i smeli.

Amor Cubano i Fashion&Friends nezaboravno proleće je pred nama.

Credits:

Models: Lućana Mirna Mirko i Sandy Bogovac, Demons Model Management

Creative direction & styling: Jelena Milovanović, Vis À Vis

Art direction & photography: Jelena Mitić, Vis À Vis

Video: Ivica Nikolić i Studio Loft Creative

MUA: Dragan Vurdelja

Hair: Dejan Mladenović

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup