Modna dizajnerka Dragana Ognjenović, u saradnji sa kozmetičkim brendom Vichy, prezentovala je 18tog Septembra, kolekciju jesen/zima 2017-2018. na terasi prestižnog beogradskog hotela Square Nine hotel Beograd.

Dizajnerka Dragana Ognjenović / Foto: Marina Bugarčić

Jednostavna-komplikovanost i precizan umetnički izraz, osnovne su karakteristike ove kolekcije, koju reprezentuje jasna silueta oblikovana u komforan odevni komad. U spektru namena, od posebnih, poslovnih i svakodnevnih prilika, Draganini modeli u prepoznatljivim monohromatskim tonovma, ovoga puta su dopunjeni, kaputima svežih pastelnih boja, izradjeni sa posebnom paznjom i unapređenom finalnom izradom. Monohromatsko i pastelno, zajedno, efektna su koloritna sinteza ove Draganine 2017-2018 kolekcije. 

Za iskorak u kolorit i primetne narandžaste detalje u pojedinim komadima, kao i avangardan i svez izgled šminke modela, Dragana inspiraciju pronalazi upravo u inovaciji brenda Vichy, antioksidativnom tretmanu protiv umornog izgleda kože – Liftactiv Fresh Shot.

Posebnu pažnju skrenule su haljine koje decentno prate liniju tela, a odabrane tkanine, kao sto su žoržeti u viskoznoj i vunenoj mešavini, doprinose bogatom izgledu i padu u pokretu.

Terasa hotela Square Nine hotel Beograd, sa koga se pruža jedinstven panoramski pogled na centar Beograda, odisala je prefinjenoscu i elegancijom, a gosti su bili posluzeni penusavim koktelom sa pomorandzom i odabranim vinima vinarije Virtus.

Svojim radom i umetnickim izrazom, Dragana nas iznova podseća da svoje svakodnevne estetske receptore držimo budnima, a i da je sezonalitet i radovanje novom godišnjem dobu, prava prilika za to.

DRAGANA Ognjenović kaže:

–  Sa zaodovoljstvom sam se odazvala pozivu kompanije Vichy. Paleta Vichy proizvoda za negu lica mi je bliska i cenim, kako vizuelnu, tako i tehnološku inovativnost ovog brenda. Čast i zadovoljstvo mi je bilo da saradjujem sa njihovim efikasnim i profesionalnim timom. Novi proizvod, Liftactiv Fresh Shot, koji je juče prvi put prezentiran na mojojoj modnoj reviji, idealan je za vreme i brzinu u kojoj živimo, i namenjen je upravo osobama koje biraju i moj dizajn. Moda je od uvek pronalazila svoju bazu u pažljivoj nezi, pa mi je ova saradnja izmedju ostalog i iz tog razloga bila inspirativna. Osim kvaliteta proizvoda, moju pažnju su privukle i boje, koje su pažljivo odabrane i asociraju na svežinu i vitamin C, a upravo to su bile boje akcenata senke za oči na kapcima, laka za nokte, kao i detalja u samoj kolekciji. Meni lično, zanimljiv je ovaj, skoro mogu da kažem, eliksir, bogat antioksidansima i čistim vitamin C, jer trenutno deluje, koža je blistava i izgleda odmorno, a u modnom poslu, koji je brz i aktivan, ovakva okrepljenja su preko potrebna.

Novitet iz linije Liftactiv koji je predstavljen na reviji poznate dizajnerke, nezamnljiv je dodatak uz bilo koju odevnu kombinaciju, budući da je lepa i sveža koža lica aksesoar koji je uvek u trendu. Formulisan moćnim antioksidansima, uključujući čist vitamin C, Liftactiv Fresh Shot pruža trenutni okrepljujući efekat i posle 10 dana tretmana, koža je blistava i izgleda odmorno. Sve informacije o novom proizvodu posetioci su mogli da sazanju u Vichy-jevom #MySkinFreshShot kutku.