Connect
To Top

VELIKI USPEH! KNJIŽEVNA DELA ANGELINE PETROVIĆ OVAJ PUT I NA SAJMU KNJIGA U BANJALUCI!

Angelina Petrović je žena koja je i pored velikog uspeha ostala skromna. Često ume da kaže da ne voli ni kada je nazivaju književnicom jer je to “potvrda” koja se gradi godinama, ali da svakako uživa u plodovima sopstvenog rada i da je najsrećnija kada piše romane.

Nju ne možete gledati svakodnevno na televiziji, ali to apsolutno ne umanjuje vrednost njenog stvaralaštva, naprotiv, svaki njen roman je čitaniji od prethodnog, a interesovanje koje vlada za iste, možda nema potrebe ni spomenuti, jer je skoro svaki doštampavan nekoliko puta.  Stekla je svoju vernu publiku što je vredno poštovanja, s obzirom na to da teme o kojima Angelina piše nisu laka štiva, već priče koje ostavljaju veliki trag, pritom i sve vas ostavljajući u ozbiljnom razmišljanju i nakon što pročitate njena dela.

I dok piše svoje novo delo, ona uveliko promoviše aktuelni roman “DUHOVI DUŽ DRINE” za kojim interesovanje ne jenjava još uvek. U prilog tome govori i podatak, da će Angelina Petrović na Sajmu knjiga u Banjaluci od 11-og do 18-og septembra predstaviti svoja izdanja, sa akcentom na poslednji, upravo pomenuti roman “DUHOVI DUŽ DRINE”. Sajam će se održati u hali Borik, a mi ćemo svakako ispratiti i ovaj događaj i ekskluzivno vam preneti Angelinine utiske nakon što se sve završi i sa velikim zadovoljstvom makar slikom preneti atmosferu koja će i ovaj put zasigurno biti fantastična.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in NEWS42

more posts
%d bloggers like this: