Božićni event “My Fairytale” koji željno iščekujemo

Blagdani su puni čarolije i bajkovitih trenutaka. Uđite u bajku by Whisper of Nature jer svaka od nas je moderna vila koja u sebi ima nešto čarobno.
A koja ste vi Vila?
Dođite i saznajte na božićnom eventu “My Fairytale” koji se održava 14. prosinca od 18 do 20 sati u BIZkoshnici, Ilica 71, u Zagrebu.
Na ovom eventu imat ćete priliku vidjeti, isprobati i kupiti sve Whisper proizvode po promo cijenama na tri presenting cornera nakit, home decor i prirodni mirisi. Očekuju vas vilinsko druženje uz šalicu tople čokolade i božićne zalogajčiće te limited edition blagdanska kolekcija unikatnog nakita koji će zadovoljiti svaku vilu.

Uz nova poznanstva i razmjenu pozitivnih čarolija, imate mogućnost i dobivanja bogatih nagrada na tomboli. A dočekat će vas i vizažistica koja će vam napraviti idealan vilinski face-painting! S ovog eventa nitko ne odlazi praznih ruku! Kao mali znak pažnje, svatko će dobiti poklončić.
Ovaj božićni event je i humanitarnog karaktera te tako sav prihod od ulaznica ide za dječji dom, kao i dio prihoda od prodaje Whisper proizvoda. Cijena ulaznice je simboličnih 25 kuna.
Rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Dolazak potvrdite u inbox Facebook stranice WHISPER OF NATURE, na mail info@whisperofnature.eu ili NA WEBU.