Connect
To Top

Unikatni komadi nakita brenda M’art’A za žene koje znaju kako se istaknuti

Nova kolekcija mlade dizajnerice nakita Martine Siketić donosi unikatne komade namijenjene samosvjesnoj ženi koja nakit nosi radi sebe i za sebe.

U svojoj tek drugoj kolekciji predstavlja naušnice, prstene, narukvice i ogrlice idealne za razdoblje u kojem se proljeće budi. Kombinirajući srebro, patinirani bakar i pocinčani lim ostaje vjerna potpisu svog brenda M’art’A, kojem razigranost daju detalji jarkih boja. Naizgled jednostavni komadi obogaćeni su različitim detaljima koji daju unikatnost i prepoznatljivost te se ističu u masi.

Brend M’art’A nastao je iz Martinine dugogodišnje ljubavi prema kreiranju nakita. Nakon što je prije nekoliko mjeseci hrabro zakoračila u predstavljanje svoje prve kolekcije, sada nam donosi svoju proljetnu priču. U novoj kolekciji ostaje vjerna igri metala i kombinaciji različitih materijala i detalja. Upravo ti detalji donose ovoj kolekciji jednu posebnu notu te svaki komad nakita čine jedinstvenim. U svojoj radionici Martina svaki komad ručno izrađuje uz puno ljubavi i pažnje i time oduševljava sve veći broj modnih zaljubljenika.

“Radionica je moj mali čaroban svijet u kojem stvaram svoje kolekcije kroz koje pričam svoju priču. Uživam u izradi svakog komada i iznimno me veseli kada gotovi proizvodi ugledaju svjetlost dana. Svaki komad mog nakita ima neku svoju neobičnu priču, koja nastaje onog trena kada primim materijal u ruke. Tada inspiracija sama dolazi i svakim pokretom stvaram neki novi moment u kojem nastaje neki novi detalj. Ono što me posebno veseli je što sam nakon godina stvaranja u tišini, polako i hrabro počela pokazivati svoj rad. Divno je kad čovjek uspije svoj hobi pretvoriti u posao”, objasnila je dizajnerica Martina Siketić.

Druga kolekcija nakita brenda M’art’A u prodaji je u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, Angels never die u Arena centru u Zagrebu, u Arteriji u Splitu, u Cultura design u Varaždinu, u Manufakturi u Malinskoj te u Šinjorini u Rijeci, a kompletna ponuda može se pogledati na Instagramu i Facebook stranici.

Fotografije: Zvonimir Ferina

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FASHION42

more posts
%d bloggers like this: