Connect
To Top

Uhvatite svoj O! trenutak i uživajte u Orangini

Uhvatite svoj O! trenutak i uživajte u Orangini

1936. godine rođena je ikona, najprirodnije blago gazirano piće, autentična i osebujna okusom i izgledom – Orangina.

Shake Truck

Do danas ovo legendarno piće nosi epitet posebnosti po mnogočemu, a tajna jedinstvenog okusa uz originalnu recepturu leži i u ritualu samog ispijanja – protresi da bi je probudio! Kako taj trenutak i potpuni doživljaj okusa ne bi izostao iz vaše navike, Orangina ga kontinuirano komunicira kroz: “Shake the pulp”.

Kako bi osigurao “shake” trenutak, brand je predstavio O! Truck. Posebno dizajniran kamion dovozi i trese vašu omiljenu Oranginu na mjestu konzumacije za potpuni užitak ispijanja izvrsno izbalansiranog pića uz osvježenje i zabavu.

Sok je napravljen od kombinacije agruma te sočnih, suncem okupanih naranči iz Valencije. Jedinstven, izvorni okus i posebnosti soku daje i originalna receptura s narančinom pulpom i esencijalnim uljima iz kore naranče te buđenje pulpe protresanjem bočice.

O! Truck krenuo je na svoju svjetsku turneju, a polazišna točka mu je Hrvatska. Posjetivši Dalmaciju, Istru i ostale morske destinacije, nastavio je svoju shake turu prema kontinentu prenoseći duh i rutinu ispijanja Orangine uz odličnu zabavu i neizostavno buđenje narančine pulpe u njoj! Ako je pijete na slamku, dodatna punoća okusa je zagarantirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in NEWS42

more posts
%d bloggers like this: