Connect
To Top

Tamara Nikolić Karić vraća se na modnu pistu na reviji Marinia

Posle editorijala u prestižnom američkom časopisu,
Tamara Nikolić Karić vraća se na modnu pistu na reviji Marinia

Nakon što su joj prošle jeseni uspeh na New York Fashion Weeku, a potom i na srpskoj Nedelji mode u Novom Sadu dali vetar u leđa, kreatorka Marina Ilić za brend Marinia nastavila je da stvara nove, još maštovitije modele. Inspirisana floralnim formama i procesom razvoja cveta od pupoljka do primeraka u punom cvatu, stvorila je kolekciju koju je nazvala Atomic Flower. U trenutku kada je izrada kreacija bila pri kraju, Marina Ilić i Ksenija Zlatić iz brenda Marinia započele su komunikaciju sa Tamarom Nikolić Karić, manekenkom, mladom majkom i uspešnom poslovnom ženom u kojoj su prepoznale sve ono što u potpunosti odgovara stilu koji u svojim kolekcijama neguju.
Kreativni ženski razgovori prerasli su u saradnju koja je započela ovog proleća kada se Tamara u Marinia kreacijama fotografisala za editorijal Last train to Moscow koji je sredinom aprila objavljen u američkom prestižnom magazinu Gladys, čiju naslovnicu je nekoliko meseci ranije krasila Anastasija Raznatović, kćerka naše muzičke zvezde Cece Ražnatović. Ova saradnja nastaviće se i krajem aprila, kada će se Tamara prvi put nakon nedavnog razvoda od Simona De Karića vratiti na modne piste.
– Posle editorijala za magazin Gladys, Tamara se fotografisala i u nekim modelima iz kolekcije Atomic Flower, pa smo se uverili da joj haljine savršeno pristaju i da će ih na najbolji mogući način izneti na predstojećoj reviji. Stilizovani cvetovi karakteristični su za ovu sezonu, pa su zastupljeni i u našoj novoj kolekciji u kojoj ne odaju samo klasičnu nežnost i krhkost, već se kombinuju sa urbanism elementima i detaljima koji asociraju na savremena tehnološka dostignuća, što naš urbano-elegantni stil i neguje od samog početka – kaže dizajnerka Marina Ilić.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FASHION42

more posts
%d bloggers like this: