Srpski dizajner Stefan Đoković dobitnik je nagrade Best Haute Couture Designer, koju mu je na svečanoj dodeli uručio član kraljevske porodice iz Dubaija Yaqoob Al Ali.

Naime, Stefan je svojom prezentacijom kolekcije Royals zatvorio prestižnu manifestaciju održanu u Burdž Kalifi, jednoj od najviših zgrada na svetu. Prezentaciju Stefanove kolekcije otvorila je poznata tajlandska glumica i supermodel Khemanit Jamikorn, koja na instagram nalogu ima 2,4 miliona pratilaca (@khemanito).

„Na moju veliku čast dobitnik sam nagrade za Najboljeg dizajnera visoke mode na Fashion Week-u u Dubaiju. Ovo je, nakon nedavno dobijene nagrade MGF Awards iz Splita, snažan vetar u leđa za moj dalji rad. Utisak na mene ostavili su i spektakularna pista od 55m dužine i 18m led ekrana sa fantastičnom produkcijom kakvu nisam viđao ni na rok koncertima.”- izjavio je Stefan Đoković.

Mi kao narod navikli smo na zlatne pehare sa internacionalnih događaja, pa se ponosimo još jednim, koji je ovoga puta Stefan Đoković osvojio za modu.

Autor fotografija: VFW Dubai