Kozmetički brend ‘Skincode’, predstavila je novinarima i stručnoj javnosti, Sesilija Vajdner, direktorka sektora za edukaciju i razvoj ove švajcarske kuće.

 

Sesilija Vajdner, direktorka sektora švajcarske kuće ‘Skincode’
Sesilija Vajdner, direktorka sektora švajcarske kuće ‘Skincode’

‘Skincode’ kozmetika je na svetskom tržištu prisutna već gotovo dve decenije, tačnije od kada je ruska prinčevska porodica Masalski stvorila ovu liniju 1998. godine. Ovo nije prvi brend iza kojeg stoji ime Masalaski, oni su tvorci i čuvene ‘La Praire’ palete proizvoda.

Savremena saznanja, bazirana na sofisiticiranim medicinskim i dermatološkim ispitivanjima, u sinergiji sa biološki aktivnim sastojcima i biljnim ekstraktima u najčistijem obliku – sačinjavaju ‘Skincode’ kozmetiku, postižući medicinski stepen nege kože. Dve linije ovog brenda: ‘Essentials’ i ‘Exclusive’, ciljano su formulisane da deluju na sve potrebe, čak i kod onih, čija je koža izuzetno zahtevna i delikatna.

‘Essentials’ proizvodi namenjeni su upravo hiperosetljivom tipu kože, i ne sadrže konzervanse, boje, mirise i supstance životinjskog porekla. ‘Exclusive’ linija, takođe ne sadrži alergene, parabene i mirise, a posebno je formulisana za zrelu kožu.

SkinCode productsCelokupna proizvodnja se obavlja u Švajcarskoj, koja je poznata po svojim neprikosnovenim, visokim laboratorijskim i proizvođačkim (GLP i GMP) standardima. Takođe, ‘Skincode’ poštuje i prati najnovije, veoma stroge regulatorne zahteve Evropske Unije, prema kojima je bezbednost kozmetičkog proizvoda na prvom mestu, kao i trend zabrane testiranja na životinjama.

Sesilija Vajdner je u svom obraćanju napomenula da često, nismo baš previše nežni prema svojoj koži lica, a pogotovo prema osetljivom području oko očiju, i da je ‘Skincode’ kozmetika  koja ispravlja naše propuste u ophođenju sa sopstvenom kožom.

Negujući  epiderm prozvodima ovog brenda, doprinosimo očuvanju elastičnosti, svežine i mladalačkog izgleda kože. Preporuke dermatologa i estetskih hirurga, najbolje svedoče o efikasnosti i delotvornosti sastojaka ‘Skincode’ preparata. Zbog svega toga, nega kože lica pomoću ovih visokokvalitetnih proizvoda, može se nazvati formulom za zdravu i lepu kožu.

Uvoznik i distributer ‘Skincode’ brenda za naše tržište je porodična firma ‘Meditas’, koja već duže od dvadeset godina uspešno posluje u nekoliko zemalja regiona.

Foto: Katarina Cvijović, skincode.com

 

Dame koje su omogućile da ‘Skincode’ bude dostupan i na našem tržištu. Branka Ninković, vlasnica firme ‘Meditas’ sa stručnim saradnicama Zoranom Ivetić i Zoricom Savić
Dame koje su omogućile da ‘Skincode’ bude dostupan i na našem tržištu. Branka Ninković, vlasnica firme ‘Meditas’ sa stručnim saradnicama Zoranom Ivetić i Zoricom Savić