coll-06f-rSK brand, čiji je osnivač poznati umetnik Stefan Koković, predstaviće na ovogodišnjem Balkan Art Fashion Event-u (BAFE) kolekciju – Wild and Free. Stefan kaže da je želeo da iza brenda stane

svojim iskustvom fotografa i grafičkog dizajnera, a inspirisan je tropskim motivima i bohemian stilom. Zanimljiv detalj predstavljaju srpski motivi, posebno oni sa ćilima iz Pirota.

Time se kolekcija bliže povezuje sa tradicijom. Kako godinama proizvodi majice, odlučio je da one budu većinski deo revije, no u kolekciji će se videti i drugi odevni predmeti – trenerke, letnje haljine, a posebnu zanimljivost predstavljaju dizajnirani jastuci koji su obogatili ovaj lifestyle brend.

coll-02f-r

U okviru kampanje pojavila su se poznata, glumačka lica naše scene kao što su – Jelena Gavrilović, Slobodan Stefanović i Tamara Dragičević, a takođe će i mnogi drugi podržati brend na veče revije. „Već neko vreme se pronalazim u holističkom načinu življenja, a u tome mi pomaže magična Tatjana Jevđović i holistički centar “Beauty Imagini”.

Redovno meditiram i pronašao sam balans sopstvenog bića i mislim da će se to osetiti kroz kolekciju. Posle perioda turbulentnog i brzog života, shvatite da je zdravlje najvažnije, a već sledeća stavka je sopstvena sreća.

To sam i želeo da prikažem – radost života, boje, dizajn i toplinu.“ Prva, samostalna revija ovog brenda održaće se 09.06.2016. u prostorijama Studentskog Kulturnog Centra uz podršku kompanije “Big Mamma” i Wannabe Magazina kao medijskog pokrovitelja.coll-12f-r