MODA BEZ KOMPROMISA

Nova luksuzna kolekcija SISTER’S CODE ATELIER za proleće- leto 2019 predstavlja suštinu bezvremenskog luksuza i klasične a opet moderno- urbane ženstvenosti i senzualnosti. Predstavljeni komadi su savršen spoj klasike i elegancije koje su zaštitni znak brenda, prisutne od uvek i sa namerom da traju. To su oni komadi koje nikada nećete poželeti da izbacite iz svog garderobera jer ne podležu trenutnim trendovima, već su mudro skrojeni da im se uvek i iznova vraćate. Stilska evolucija brenda rezultirala je kreiranjem asortimana koji ne zna za test vremena i postignuta je fuzija ležernosti i luksuza koji vas prosto mame da uronite u vaše ženstveno Ja.

Dominantne su crna, bela i zlatna koje kreiraju izuzetno maštovitu kombinaciju u sklopu krojeva i samih tekstura, što bi bilo nemoguće postići sa bojama. Čista linija i silueta koja podržava senzualnu eleganciju slavi samopuzdanje kao imerativ moderne i samouverene savremene žene koja ima viziju, znanje i umeće da ispuni svoj cilj. Ona je razdragana a savršeno ozbiljna; putena a klasična; svesna sebe i sveta koga se ne boji već koji osvaja svojim laganim korakom. Ona sedi sa prijateljicama u omiljenom restoranu uz buru smeha, dok razmenjujete poglede sa Njim, dok jurite da ispunite svaku stavku iz vašeg krcatog planera, dok ste na poslu, fakultetu, bilo kojoj svetskog metropoli ili vašem rodnom gradu. Sasvim lako klizi sa važnog sastanka na nedeljni ručak ili trči da zaustavi taksi grabeći dah jer posle napornog dana dovoljan je detalj poput ruža ili nekog komada nakita i ona je spremna za provod! Ona je vi!
Klasika i luksuz osim savršenog kroja i vizije moraju biti podržani najkvalitetnijim materijalima i detaljima sa ciljem praćenja samog stila života i trajne investicije jer SISTER’S CODE ATELIER je tu da bi ostao i trajao kao i svaki komad iza koga stoji.

Ove sezone ključni komadi su Mala Bela Haljina u stilu čuvene Jackie O, izrađena od skube, savršeno laskave linije i jedna od onih koje ćete nositi čitavog života u apsolutno svakoj prilici.

Duga večernja crna haljina obnaženih ramena sa maestralnim detaljem koji dodatno ističe vašu ženstvenost je nešto što biste poželeli da nosite na dodelu Oskara ali i na bilo koju oficijalnu proslavu. Izrađena takođe od skube.

Zlatna mikro plise haljina sa specifičnim porubima i naglašenim donjim porubom koji ističe samu siluetu je do te mere laskava da lako može biti jedino što vam treba za bilo koje luksuzno letovalište ili noćnu šetnju omiljenom metropolom. A posle neke romantične večere ili provoda sa prijateljicama lakog koraka skidate vrtoglave potpetice sjurivši se niz plažu na još jednu čašu šampanjca. Savršen komad za sva godišnja doba jer se lako može zamisliti u kombinaciji sa kaputom ili crnim strukiranim sakoom na dvoredo kopčanje napravljenog od najfinijeg viskoznog štofa.

Crne plisirane pantalone su nešto što svaku priliku i outfit čini nesvakidašnjom, a sama udobnost pokreta i onaj osećaj da vam noge izgledaju baš onako kako želite su plod umetnosti dobrog kroja i odabira materijala koji služe svrsi isticanja najboljeg.

Jedan od ključnih komada je duga bela venčanica koja lako može biti i večernja haljina, bez rukava sa čipkastim plaštom koji je savršen spoj moderne elagancije i tradicije. Sama dizajnerka Vladana Veljković bila je inspirisana svojom venčanicom i filmskom ljubavnom pričom koja svoju realnost živi svakoga dana. Mala rol kragna i dubok rez oko ramena naglašavaju i izdužuju samu figuru na vrlo suptilan način, dok čipkasti plašt daje onaj bajkoviti izraz slobode i uzvišenosti. Plašt se može skinuti tako da haljinu koju se nosile na vaš posebni dan ne morate da odložite u ormar povremeno je čežnjivo otpakujući. Možete je nositi i lako kombinovati u svim prilikama.

Još jedan komad koji bi svaka dama želela da poseduje je crno- sivi sako od buklea koji trpi sve kombinacije i prilike. Savršenog kroja I širokog spectra namene može postati vaš najverniji saveznik na duže staze.

I na kraju zaista Njeno Kraljevsko Visočanstvo- mala crna haljina. Da li možete da zamislite kolekciju koja pretenduje da traje do daleko u budućnost bez iste? Izrađena od najkvalitetnijeg žerseja, ona grli telo u pokretu, udobno prateći svaki pokret. Najbolji izbor za svaku priliku i godišnje doba, formalna i ležerna u isto vreme, jednostavno je nešto bez čega se ne može ili nešto što traje ćitavim generacijama.

I zapamtite, odeća koju nosite može uticati na vase raspoloženje i samopouzdanje uticajući na to kako se predstavljate svetu i kako vas drugi vide. Garderoba mora dobro da pristaje i naglašava vašu figuru bez da ograničavanja kretanje i osećaj udobnosti – to je ono što je bitno. Tkanina koja je meka na vašoj koži i koja je prikladna za samu vrstu odeće je takođe važna, bilo da je u pitanju raskošna haljina ili ukrojeni sako. Od svečanih haljina, do onih ležernijih, sakoa i kartkih haljina pa i same venčanice, vaša odeća treba da odražava i priliku i vaš lični stil.

Reči kojima bi se ukratko mogla opisati nova kolekcija SISTER’S CODE ATELIR-a bi bile- večnost, prestiž, kvalitet i mudri luksuz kao stil stil života i izbor.
Zaštitno lice kampanje je supermodel Ivana Stanković, koja je svojom raskošnom i bezvremenskom lepotom, gracioznošću i razigranošću jakog senzibiliteta predstavila samu suštinu kolekcije kroz objektiv Miše Obradovića. Cipele koje pomažu ovoj priči da bude ispričana su luksuznog brenda Roméo Rodin, nakit koji upotpunjuje senzibilitet je fantastični Bombay Birds, a iza stajlinga stoji dizajnerki duo, sestre Vladana i Bojana Veljković, glavom i bradom što svemu odista daje jedan sasvim lični pečat.

Koračajte sigurno i smelo u novoj kolekciji koja ne pravi kompromise!

Foto: Miša Obradović
Makeup: Svetlana Sremćević
Cipele: Romeo Rodin
Nakit: Bombay Birds
Styling: Bojana i Vladana Veljković


Jelena Soldatovic
Jelena Soldatovic

Journalist & Columnist writer.

All author posts

FashionMag42 is the Answer to theUltimate Question of Fashion, theStyle and Everything!

Subscribe to FM42

MAGAZINE   |  IMPRESSUM    |   PRIVACY POLICY   |   TERMS & CONDITIONS   |  J1FN | CONTACT

FashionMag42 is the Answer to theUltimate Question of Fashion, theStyle and Everything!

Subscribe to FM42

MAGAZINE   |  IMPRESSUM    |   PRIVACY POLICY   |   TERMS & CONDITIONS   |  J1FN | CONTACT